Antalya Bucak Karayolunda Feci Kaza 3 Ölü 1 yaralı

Antalya Bucak Burdur Karayolu Döşemealtı İlçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan otomobildeki üç kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.


ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan otomobildeki üç kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Kaza 20 Ekim pazar  saat 06.00 sıralarında Antalya- Bucak Burdur Karayolu 2'nci kilometresi Döşemealtı ilçe çıkışında  meydana geldi. Mustafa U. (19) yönetimindeki 07 BKA 38 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Harun Y. (46), Bayram U. (46) ve Turgut K.'nın (25) hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan sürücü Mustafa U. ise ambulansla hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.ntv

antalya trafik kazasıDöşemealtı Trafik KazasıAntalya Burdur karayolu kazaTürkiyeAntalyaDöşemealtı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.