Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

 

Antalya Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayları  Başkan Muhittin Böcek’le birlikte güne Toptancı halinde başladılar. 

Muratpaşa Belediye baskanı CHP Belediye Başkan adayı Umit Uysal yaptığı paylaşımda 

Güne Antalya Toptancı Hali'nde başladık.

CHP Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı, Milletvekillerimiz Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Muhittin Böcek, İlçe Başkanlarımız, Kepez Belediye Başkan Adayımız Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayımız Menderes Dal ve yol arkadaşlarımızla birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettik. Hal esnafımızla bir araya geldik. Yeni haftanın tüm esnafımıza bereketli olmasını dilerim.

CHPCHP AntalyaMuhittin BöcekÜmit UysalMesut KocagözTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.