Antalya İnşaat Mühendisleri Serik’te Buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) mevzuatların değerlendirilmesi gündemi ile Serik'te toplandı.

Mühendisler Serik’te Buluştu
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) mevzuatların değerlendirilmesi gündemi ile toplandı.
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mehmet Soner Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Serik İMO Temsilci Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Ali Yılmaz ve üyeleri, güncel mevzuatı değerlendirmek amacıyla Serik Boğazkent’te kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.
Konu ile ilgili olarak bilgi veren yapan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Serik Temsilcisi Ali Yılmaz şunları söyledi; “18. Dönem İMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ile Serik Temsilciliğimize bağlı üyelerimizle bir araya geldik. Mühendislik disiplinindeki yasal mevzuatları ve ilgili kurumlarla Yapılabilecek bireysel çalışmaları değerlendirdik. Sorunları ve Mesleki birikimleri aktarabilmek için teknoloji ve iletişimin kullanım alanlarını somutlaştırma noktasındaki çalışmalara desteğimizi ilettik. Tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Alınan kararlar hayırlı olsun.”
Haber: Osman Türkçe Ayyıldız Toros Gazetesi

inşaat Mühendisleriİnşaat Mühendisleri OdasıTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.