Antalya Manavgat'ta tur minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Kazada tur aracında bulunan Romanya vatandaşı Niculina Adriana Olaru ve Fuat Keleş ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Esra Eriş yaralandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur minibüsü ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1’i Rumen turist olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Kaza, Gündoğdu Turizm Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veli Ç.’nin kullandığı 07 NZC 02 plakalı hafif ticari araç ile Fevzi Ö.’nün kullandığı 07 AGN 664 plakalı tur minibüsü kavşakta çarpıştı. Kazada tur aracında bulunan Romanya vatandaşı Niculina Adriana Olaru ve Fuat Keleş ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Esra Eriş yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Manavgat kazamanavgat trafik kazasıTrafik Kazasıantalya kazaantalya trafik kazasıTürkiyeAntalyaManavgat

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.