Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Çin'de Antalya'yı tanıttı

Gulin Belediyesi ile kardeş kent ilişkilerinin 10. yıl dönümü nedeniyle Çin-AESAN Belediye Başkanları Forumu davet edilen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Antalya yı anlatti.

 Türkiye Turizminin en önemli kenti olan Antalya ili Turizmde dahada ileri gitmek için gerekeni fazlası ile yapıyor .  Antalya  İl Turizminde katkıları ile ön plana çıkan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal   Çin-AESAN Belediye Başkanları Forumu katıldı 

 Başkan Ümit Uysal Yaptığı paylaşımda "Turizmcilerimizin mücadeleleriyle yükselen kitle turizmimizin yanında Muratpaşa'mızın ve Antalya şehir merkezimizin turist alabilmesi için her platformda tanıtıma ve dünyayla entegrasyona devam ediyoruz.Gulin Belediyesi ile kardeş kent ilişkilerimizin 10. yıl dönümü nedeniyle davet edildiğimiz Çin-AESAN Belediye Başkanları Forumu'nda ASSİM, Komşu Meclisi, Yaşlı, Yabancı ve Muhtarlar Meclislerimiz, Kaleiçi Old Town Festivali'miz başta olmak üzere Muratpaşa'mızda hayata geçirdiğimiz projeleri anlattık. Yeni işbirlikleri kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve şehrimizi tanıtmak için böyle organizasyonları önemsiyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UysalTurizmTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.