Antalya Serik'te Esnaf Olarak 40 yıl ve üstünde hizmet veren oda üyelerini plaket

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, esnaf olarak 40 yıl ve üstünde hizmet veren oda üyelerini plaket ile ödüllendirdi.

Serik’in Çınarlarına Vefa
Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, esnaf olarak 40 yıl ve üstünde hizmet veren oda üyelerini plaket ile ödüllendirdi.
Esnaf ve sanatkârlıkta ilçenin çınarları olarak adlandırılan 40 yılı ve üzerine esnaflık yapan oda üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş tarafından oda merkezinde düzenlenen kahvaltılı programda ağırlandı.
Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'ndaki toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Başkan Recep Savaş, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflıkta 40 yıl ve üzeri hizmet veren esnaf ve sanatkarlar katıldı. Törende 40 esnafa plaket verildi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeliğinde ve esnaflığında 40 yılını ve üzerini doldurmuş 40 tane esnafımızla üyemizle bugün burada buluştuk. Bu özel günümüzde esnafımızla ahi yuvası odamızda buluşmak bir araya gelmek istedik. Bu 40 yılın anısı olarak da büyüklerimize birer hatıra plaket vermek istedik. Odamızın kuruluş yılıyla aynı esnaflığa başlayan sanatkarlar var. Çok gururlandık. Kendilerini plaket ile ödüllendirmekten onur duyduk. Rabbim bunda sonraki hayatlarında hayırlı ve sağlıklı ömürler versin.”
40 yılı dolduran esnaflara tek tek plaketlerini taktim eden Başkan Savaş; “Allah bizlere de sizler kadar esnaflık yapmayı nasip etsin. İyi ki bizim büyüklerimizsiniz iyi ki buradasınız hepinizden Allah razı olsun. Hepinize bir kez daha sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.” dedi.
Haber: Osman Türkçe   Serik  Ayyıldız Toros Gazetesi

Serik Esnaf ve Sanatkarlar OdasıRecep SavaşödülplaketTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.