ATSO Başkanı Ali Bahar, “Growtech Fuarı tarım sektörüne yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen önemli bir platformdur.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve protokolün katılımıyla gerçekleştirilen ATSO Growtech 2023 Tarım İnovasyon Ödül Töreni’nin açılış konuşmalarını gerçekleştirdi

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Valisi  Hulusi Şahin ve protokolün katılımıyla gerçekleştirilen ATSO Growtech 2023 Tarım İnovasyon Ödül Töreni’nin açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Yedi farklı kategoride 103 projenin başvurduğu yarışmaya, Kazakistan Cumhuriyeti Tarım Bakan Yardımcısı Tamabek Abdulkhair Galymoviç, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Sarı, Özgür Karagöz, Hakan Pakalın, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Gök, ATSO Meclis Katip Üyesi Ökkeş Göktuğ Şahin, Genel Sekreteri Av. Aslı Şahin Tekin, sivil toplum temsilcileri ve iş insanları katıldı.

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Growtech Fuarı tarım sektörüne yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen önemli bir platformdur. Burada bir araya gelen katılımcılar, sektördeki son gelişmeleri takip etme fırsatı bulacak, yeni iş bağlantıları kuracak ve tarımın geleceğine dair vizyonlarını geliştireceklerdir. Fuar sadece ülkemizde değil, dünya genelinde tarım alanında lider konumda olan Antalya'nın, uluslararası alanda daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır” dedi. Başkan Bahar, Bitki Besleme Kategorisinde Flash Line projesiyle Casada Tarım Anonim Şirketi otakları Fikret Aşkın ve Mehmet Tulan’a ödülünü takdim etti.

ATSO Başkanı Ali BaharTürkiyeAntalyaAksu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.