Başaran istifa etti

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın, üstüne atılan iftiralarla alakalı basın açıklaması Avukat Şali Arslan tarafından duyuruldu.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın, üstüne atılan iftiralarla alakalı basın açıklaması Avukat Şali Arslan tarafından duyuruldu.

Buna ek olarak Mehmet Başaran'ın bizzat kendisi kamuoyuna açıklama yaptı..
Başaran’ın açıklaması şöyle:

"Tarafıma yönelik çirkin bir iftira kampanyası ile karşı karşıya kalmakla beraber tarafıma istinat edilen hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Aklanacağımdan emin olduğum ve bu sürecin hızlı bir şekilde son bulması için yapılacak olan her türlü teste rızam vardır.

Siyasetin yargıya-yargının da siyasetin alanına girmemesi, karşı tarafın şikayetiyle şüpheli olarak ben de şikayetçi olduğum için dava yürüyeceğinden bu süreçte soruşturmanın selameti ve mensubu olduğum siyasi partinin zarar görmemesi için İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi bildiririm.

Her zaman olduğu gibi İyi Parti’nin neferi olacağım değişmez bir gerçektir. Bu soruşturmaların sonucunda tüm kamuoyunda aklandığım zaman aktif siyasetime devam edeceğim. Bu süreçte bağımsız Türk yargısından dileğim; Azami süratle bu soruşturmanın sonlandırılmasıdır. "

 

Mehmet Başaran istifaMehmet BaşaranİYİ Parti AntalyaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.