Eski İlçe Başkanı Sancaktar Karargahı Ankara'ya Kurdu

Kısa süre önce belediye başkan adaylığı için Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Sancaktar adeta Ankara’ya karargah kurdu.

Sancaktar’dan Ankara çıkartması
Kısa süre önce belediye başkan adaylığı için Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Sancaktar adeta Ankara’ya karargah kurdu. 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayın Ak Parti’den çıkması için büyük bir mücadele örneği sergileyen Sancaktar istifa ettiği günden itibaren Ak Parti Genel Merkezinde yoğun çaba harcıyor. Pazartesi günden beri yine Ankara’da olan Sancaktar birçok Ak Parti kurmayı ve milletvekilleri ile bire bir görüşme gerçekleştirerek Korkuteli üstüne istişarelerde bulundu. Bunların yanı sıra MHP Milletvekili Hilmi Durgunu ziyaret etti.
Önümüzde ki yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Ak Parti’nin Korkuteli’nde aday çıkartması için büyük çaba harcadığını ifade eden Sancaktar şunları söyledi; “İlçe başkanlığı sonrası ilçemizde Ak Partinin belediye başkan aday çıkartması için çabalarımız sürüyor. Cumhur ittifakı olarak birlik beraberliğimizi sürdürürken adayın Ak Parti saflarından belirlenmesini istiyoruz. Bu konuda İl Teşkilatımızda milletvekillerimizde bizlerin yanında. Çalışmalarımız sürüyor, bu konu önümüzde ki günlerde netleşecek” dedi.

Kemal SancaktarKorkuteli BelediyesiKorkuteli Ak partiMHP Antalya Milletvekili Hilmi DurgunTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.