Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar Deprem bölgesinde görev yapan müftülük personellerine başarı belgesi verdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde milletimizin yaralarını sarmak için hizmetlerde bulunan Gazipaşa İlçe Müftülüğü personelleri başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde müftülük bünyesinde görev yapan 28 personele, deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde milletimizin yaralarını sarmak için hizmetlerde bulunan İlçe Müftülüğü personelleri başarı belgesi ile ödüllendirildi. Afet sonrasında iyileştirme hizmetlerinin ifasında mesai mefhumu gözetmeksizin gayretli, özverili ve fedakarca çalışmalarından ötürü görev alan 28 personel, Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından başarı belgesi ile taltif edildi. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, deprem bölgesinde görev alan personele teşekkür ederek başarı belgelerini sundu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Gazipaşa MüftülükFahri BaşardepremBaşarı BelgesiTürkiyeAntalyaGazipaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.