Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

20 MİLYONLUK KREDİYLE ONAY ÇIKTI, İŞÇİLERİN MAAŞI ÖDENECEK

Korkuteli gündemini bir süredir meşgul eden Korkuteli Belediyesi işçilerinin maaşlarının ödenmemesi üzerinden yaşanan polemikler dün itibariyle mecliste onaylanan kredi ile son buldu. Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Toplantının başkanlığını Korkuteli Belediye Başkan Vekili Muharrem Akten yaptı. Cumhur ittifakı üyelerinin tamamının katıldığı mecliste Bağımsız Meclis Üyeleri dahil on üç meclis üyesi katılım sağladı. İlk yapılan görüşmeler neticesinde gündem maddesi ara komisyona havale edildi. Ara komisyonun yapılması için meclise 15 dakika ara verildi. Ancak meclis üyelerinin çoğunluğunun toplantıya katılmaması sebebiyle komisyon toplanamadı. Daha sonra komisyon kararı beklenmeksizin oylanan madde 11 evet ve 2 meclis üyesinin çekimser oy kullanmasına karşılık oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclis Toplantısına Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Saadet Partisi, CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri katılım sağlamadı.

Ömer Niyazi İşlekKorkuteli Belediye BaşkanıTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.