Sondakika Finike de Fecı Kaza 2 Ağır 3 yaralı

Finike de Kaza 3 yaralı 2 Ağır yaralı Finike ilçesi Hasyurt Mahallesi Sahil Yarbaşı Caddesi üzeri Yarbaşı ilkoku karşında Meydana gelen kazada 3 yaralı 2 si ağır yaralandı. 

Finike de Kaza 3 yaralı 2 Ağır yaralı
Finike ilçesi Hasyurt Mahallesi Sahil Yarbaşı Caddesi üzeri Yarbaşı ilkoku karşında Meydana gelen kazada 3 yaralı 2 si ağır yaralandı. 07 V 4637 plakalı Hususi otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan Palmiye ağacına çarparak zor durabildi. Araçta bulunan yaralılar. Y.A,Ü.C ve S.Ç Çevre de bulunan vatandaşların 112 ihbarı sonucu bölgeye jandarma itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince araçta bulunan yaralılar otomobilin itfaiye ekiplerince kesilmesi sonucu araçtan çıkarılabildi. Yaralılar Y.A Ü.C ve S.Ç Ambulanslar ile Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yerinde jandarma geniş çaplı trafik önlemi aldı.Ailelere geçmiş olsun. Ali Karataç-Finike

Finike kazaTrafik kazasıTürkiyeAntalyaFinike

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.