Alanya

Antalya Alanya Yola düşen boş sebze kasası zincirleme kazaya neden oldu

Antalya Batı Side Köprülü kavşağı üzerinde otobüs, panelvan ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, yaklaşık 1 saat boyunca trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Antalya Alanya Yola düşen boş sebze kasası zincirleme kazaya neden oldu

Batı Side Köprülü kavşağı üzerinde otobüs, panelvan ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, yaklaşık 1 saat boyunca trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Kaza; Alanya-Antalya D-400 Karayolu’nda Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Şerafettin Aykaç’ın kullandığı 07 LLZ 76 plakalı hafif ticari aracın, Batı Side Köprülü Kavşağı üzerinde yavaşlayan Mesut Döner’in kullandığı 07 BJD 320 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü ve Mustafa Özkan’ın kullandığı 54 YS 854 plakalı panelvana arkadan çarpması sonucunda meydana geldi.
Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda meydana gelen kazanın ardından olay yerine ambulans ve trafik ekipleri sevk edilirken, araç sürücüleri ve araçlarda yolcu olarak bulunanlar sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmedi.

Kazaya kasa sebep oldu
Hafif ticari aracın arkadan çarptığı panelvan tipi aracın sürücüsü, aracında önemli bir şey olmadığını belirterek olay yerinden ayrılırken; otobüs sürücüsü, önünde gitmekte olan bir aracın başka bir araçtan yola düşen boş sebze kasasının kazaya neden olmaması için yoldan kaldırmak üzere durduğunu, bu araçtakilerin kasayı yol kenarına alırken kendilerini de durduğunu, bu sırada hızla gelen hafif ticari aracın kendilerine arkadan çarptığını belirtti.

Araç sürücüsü 1 saat sonra hastaneye gitti
Kazanın ardından trafik ekipleri yaptıkları incelemede aşırı hızlı olduğu iddia edilen hafif ticari aracın yaklaşık 70 metre fren yapmasına rağmen duramayarak diğer araçlara çarptığını belirledi. Yakalaması olduğu belirlenen araç bağlanarak yediemin otoparkına çekildi.
112 ekiplerinin olay yerine gelerek ambulansta ilk müdahaleyi yaptığı, hastaneye gitmeyi kabul etmediği belirlenen hafif ticari araç sürücüsü Şerafettin Aykaç, yaklaşık 1 saat sonra kendisini iyi hissetmediğini belirterek özel bir araçla hastaneye gitti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak’lı Sebzeci Baba Oğul Alanya’da Kazada Ağır Yaralandılar
Alanya

Bucak’lı Sebzeci Baba Oğul Alanya’da Kazada Ağır Yaralandılar

Edilenen Bilgilere Göre Alanya’nın Payallar Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde 24 Nisan Cuma Günü sabah saatlerinde Kaza meydana geldi.

Antalya Alanya Osman Özçelik Başkanlığında CHP meclis üyesi listesi
Alanya

Antalya Alanya Osman Özçelik Başkanlığında CHP meclis üyesi listesi

31 mart 2024 pazar gün yapılacak yerel seçimleri CHP başkan adayı Osman Özçelik Alanya CHP meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHP meclis üyeliği listesi şu isimlerden oluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da Yolları Onarıyor
Alanya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da Yolları Onarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alanya ilçesinin farklı mahallelerinde bozulan yollarda bakım onarım çalışması yapıyor. Heyelan olan yerlerde de güçlendirme çalışmaları sürüyor.

Antalya Alanya MHP Belediye Başkan Adayı  Adem Murat Yücel oldu
Alanya

Antalya Alanya MHP Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel oldu

Cumhur İttifakı Antalya 5 ilçesinde MHP adayı desteklenecek. Bunlardan biri Alanya ilçesi oldu

Alanya Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı  Mimar Mustafa Toklu  Kimdir
Alanya

Alanya Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mustafa Toklu Kimdir

Ak Parti Alanya İlçe başkanlığı görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu resmen Alanya Belediye Başkanlık için Adaylık başvurusunu yaptı

 Alanya Katı Atık Tesisi yolu asfaltlandı
Alanya

Alanya Katı Atık Tesisi yolu asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’daki Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi’ne ulaşımı sağlayan 2 kilometrelik yolu asfaltladı. Devamı haberimizde..