Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda Doping

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda  Doping

ANTALYA BAKKALLAR VE BAYİLER ESNAF ODASI DÜĞÜN SALONU ( ESKİ AYDEMİR ) DÜĞÜN-KINA-NİŞAN-SÜNNET-EĞLENCE VE ORGANİZASYON SALONU
Düğün, kına, Nişan, sünnet, mevlüt, toplantı, seminer, eğitim gibi her türlü organizasyonlarınızda Kampanyalı fiyatlarla Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.
Hizmetler;
Düğün ve Nişan, Kurumsal toplantı organizasyonu, yıl dönümü partisi planlama, çocuk partisi planlama, Bebek için hediye partisi planlama, dini düğün planlama, Dini etkinlik, Doğum günü partisi planlama, Düğün bütçelendirme hizmeti, Düğün çiçeği hizmetleri, Düğün fotoğrafı rötuş hizmeti, Düğün ışıklandırma hizmetleri, emeklilik partisi planlama, fotoğrafçılık
İLETİŞİM: 0542 408 10 33

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor
Elmalı

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor

Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapıyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.

Serik'te projenin yüzde 90’ı tamamlandı
Serik

Serik'te projenin yüzde 90’ı tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde yürütülen düğün salonu inşaatında sona gelindi.

BÖLGENİN İLK CANLI HAYVAN PAZARI VE BORSASI KORKUTELİ’DE AÇILDI
Korkuteli

BÖLGENİN İLK CANLI HAYVAN PAZARI VE BORSASI KORKUTELİ’DE AÇILDI

PROJELER DUALAR İLE AÇILDI Korkuteli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Korkuteli Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Açılış Töreni ve Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu Açılışı dualarla gerçekleşti.

Dr.Can Doğan'ın Mutlu Günü
Muratpaşa

Dr.Can Doğan'ın Mutlu Günü

Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı düğün salonunda dünya evine girdi.

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.
Antalya

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.

AK Parti’den İki dönem Antalya milletvekilliği yapan Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu. Kılıç Buğra Kanat ile hayatlarını birleştirmek için adım atan Çelik’i mutlu gününde AK Parti Antalya teşkilatı yalnız bırakmadı.