Antalya Büyükşehir Belediyesinden Hasta ve Yakınlarına Yatak Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatağa bağımlı vatandaşlara ve yakınlarına destek olmak amacıyla hasta yatağı yardımlarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Hasta ve Yakınlarına Yatak Desteği

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASTA VE HASTA YAKINLARININ YANINDA
19 İLÇEDE 3 BİN 204 ADET HASTA YATAĞI YARDIMINDA BULUNULDU
Antalya Büyükşehir Belediyesi yatağa bağımlı vatandaşlara ve yakınlarına destek olmak amacıyla hasta yatağı yardımlarını sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hasta ve yatalak durumdaki vatandaşlara 2019 yılı Nisan ayından bu yana toplam 3 bin 204 adet tam donanımlı otomatik hasta yatağı yardımında bulundu.
Engellilerin, yaşlıların, bakıma muhtaç hasta ve hasta yakınlarının hayatını kolaylaştırmak ve onlara destek olabilmek adına çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hasta yatağı yardımları yüz güldürüyor. Geçirdiği ameliyat sonrası ya da hastalığı nedeniyle evden çıkamayan, hareket kabiliyeti azalan ya da hiç olmayan, yatağa bağımlı vatandaşların konforunu arttırmak için tam donanımlı hasta yatağı desteği sağlanıyor.
HASTA YAKINLARINA KOLAYLIK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 2019’un Nisan ayından bu yana 19 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara 3 bin 204 adet elektronik hasta yatağı yardımı gerçekleştirdi. Sosyal hizmet uzmanları tarafından vatandaşlardan gelen talepler titizlikle değerlendirip yapılan incelemenin ardından zor durumdaki ihtiyaç sahibi hastalara otomatik hasta yatağı desteğinde bulunuldu. Vatandaşın evine götürülen yatakların kurulumu yapıldıktan sonra kullanımı da anlatılıyor. Hastaların ve ona bakan kişilerin hayatının bir nebze de olsa kolaylaşmasına katkı sağlanıyor.
HASTANIN KONFORU ARTIYOR
Hastane tipi tam donanımlı ve kumandalı yatakların çift motoru sayesinde hem sırt hem de ayak kısmı hareket ettirilebiliyor. Ergonomik yapısıyla, yattığı süre boyunca hastanın konforunu sağlayan hasta yatakları, hasta yakını için de kolaylık sunuyor. Hasta yakınları sayesinde hastaların yemek yeme, dinlenme gibi ihtiyaçları daha rahat ve konforlu bir şekilde karşılanabiliyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Büyükşehir’in hasta yatakları derman oluyor
Antalya

Büyükşehir’in hasta yatakları derman oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hasta ve yatalak durumdaki vatandaşlara 3 yılda toplam 2 bin 603 adet otomatik hasta yatağı yardımında bulunarak, rahat etmelerini sağladı.

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Döşemealtı

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Döşemealtı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Korkuteli

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı
Antalya

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı

Burada gerçek anlamda millet var, dil var, adalet var. Bu 7000 yıl evvel olan bir şey. Mesela bir başka örnek, futbolu İngilizlerin bulduğu söylenir ama futbol ilk defa Türk kadınları tarafından oynanan bir oyundur. Kayıtlarda da bu konu geçer.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi.
Kemer

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi.

Antalya Kemer Arslanbucak Mahallesi’ndeki Hizmet Alanı ile Kemer Belediyesi ana hizmet binasındaki personelle bir araya gelerek selamlaşan Başkan Topaloğlu, 5 yıl içerisinde belediye personeli ile Kemer’de çok güzel işlere imza attıklarını söyledi