Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Demre İlçesi’ne bağlı Beymelek Mahallesi’nde iki ayrı içme suyu deposu inşa edildi. İskele ve Yukarı Beymelek içme suyu depolarının bölgeye kazandırılması sayesinde çevrede yaşayanlara sağlıklı ve kesintisiz bir hizmet götürmenin yolu açıldı. Yeni depoların sızdırmazlık testleri ve bağlantıları kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Depolardan şebekeye su sağlanmaya başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) yaklaşık 432 milyon TL'lik yatırımla Serik ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi'nde yer alan üretim ve terfi merkezini tamamen yenileyerek ilçenin içme suyu sorununa kalıcı çözüm sağladı.
Söker, Belek, Kadriye ve sahil bölgelerinde 25 Şubat Salı günü çalışma gerekçesiyle kesilen suyun 15 saat içinde geri verileceğinin söylendiğini ancak aradan 65 saat geçmesine rağmen suyun hâlâ gelmediğini belirtti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre ve doğa dostu projeleriyle aldığı çevre ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 40 ülkeden 94 belediyenin üye olduğu Asya Belediye Başkanları Forumu’nun düzenlediği yarışmada devamı haberimizde
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi iş birliğiyle Kumluca’da yapımı tamamlanan Atatürk Stadyumu’nu ziyaret etti.
ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Serik ilçesi muhtelif kanalizasyon şebekesi yapım işi projesi kapsamında Gedik, Kadriye, Belek, Karadayı devamı haberimizde
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.