Kaş

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a Kreş

Büyükşehir’den Kaş’a kreş.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler bir bir hayata geçiriliyor. Kaş’ın Andifli Mahallesi’nde yapımı sona yaklaşan kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasiteli olacak.

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelere çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler kazandırılıyor. Kaş’ın Andifli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatında son rötuşlar yapılıyor.

ÇOCUKLARA KREŞ BÜYÜKLERE ATASEM

3 katlı binada, 100 öğrenci kapasitesiyle hizmet verecek kreş çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. 4-6 yaş grubu çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasının ilk iki katında altı adet derslik ve çok amaçlı atölye yer alıyor. Binanın kot farkı nedeniyle bağımsız girişe sahip üçüncü katında ise sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarına destek vermek amacıyla ATASEM sınıfları da yer alacak.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Antalya

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması  Başkan  Böcek’ten geldi
Antalya

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması Başkan Böcek’ten geldi

Antalya Tünektepe Teleferik'te meydana gelen kaza sonucu mahsur kalan vatandaşlar için yapılan kurtarma çalışmaları hakkında Son dakika açıklaması Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi.

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama
Antalya

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama

Antalya’da ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Muhittin Böcek başkanlığında Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri belli oldu

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen