Antalya’da jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 900 gram esrar ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında S.K. ve A.K. isimli şahısların ellerinde bulundurdukları Esrar maddesini piyasaya sürecekleri bilgisine ulaştı. Düzenlenen operasyonda Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte şüpheli şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramada 900 gram esrar, 2 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1 adet foto kapan ele geçirildi.
Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Serik ve Aksu ilçelerinde yapılan operasyonlarda “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 2 şahıs toplamda 51 kilo esrar maddesi ile yakalandı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, depremzede görünümünde kente girerek uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Antalya’nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda depolayan 3 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı.
Antalya’nın Elmalı ilçesinde bir şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada metamfetamin, eroin ve kenevir tohumu ele geçirildi.
İstanbul merkezli olarak Antalya’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonunda 26 şüpheli gözaltına alındı. Antalya’da 2 şüpheli hakkında işlem yapılırken, adreslerdeki aramalarda 2 bin şişe kaçak alkol, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.