Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ‘Tıbbı ve Aromatik Bitkilerle Sabun Yapımı’ eğitimi verdi. Katılımcılar zeytinyağı ve lavanta ile tıbbi aromatik bitki karışımından kendi sabunlarını yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yönelik ‘Tıbbı ve Aromatik Bitkilerle Sabun Yapımı’ eğitimi verildi. Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Ömür Yılmaz ve Nilgün Mumcu tarafından uygulamalı olarak verilen eğitimde sabun yapma teknikleri anlatıldı. Eğitimde katılımcılara zeytinyağı ve lavanta ile tıbbi aromatik bitki karışımından sabun yapımı gösterildi. Vatandaşlar eğitimden büyük memnuniyet duydu. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.
ELMALI DA AK PARTİ VE MHP DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak
Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak;
Serik devlet hastanesi Baş hekim yardımcısı Uzman doktor Kadir Kumbul, Serik CHP belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk adayını açıkladı. Aday olmayacağını açıklayan Antalya ...