Antalya 'da Atatürk ölümünün 85. Yılında “Son Balo” ile anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 85. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü “Son Balo” ile andı. Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki Türk Sanat Müziği İcra Heyeti’nin gerçekleştirdiği Atatürk’ü Anma Konseri’nde son baloda çalınan şarkılar seslendirildi. Devamı haberimizde...

Antalya 'da Atatürk ölümünün 85. Yılında “Son Balo” ile anıldı

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 85. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü “Son Balo” ile andı. Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki Türk Sanat Müziği İcra Heyeti’nin gerçekleştirdiği Atatürk’ü Anma Konseri’nde son baloda çalınan şarkılar seslendirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yıldönümünde anma konseri düzenlendi.


ATA’NIN SEVDİĞİ ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ


Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Ata’nın ölümünden 8 ay önce gerçekleştirdiği Bursa ziyareti sırasında Bursa Belediyesi tarafından onuruna verilen son balo canlandırıldı. Gecede Rumeli türkülerinin yanı sıra Son Balo’da çalınan Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi.


SON BALO CANLANDIRILDI


Baloya katılamayacak kadar hasta olmasına rağmen daveti geri çevirmeyen Atatürk’ün o gece yaptığı hafızalara kazınan vals ve zeybeği de canlandırıldı. Alpdoğan Esenoğlu’nun anlatımını yaptığı gecede salonu dolduran Antalyalılar adeta Son Balo’yu yaşayarak Atatürk’ü bir kez daha andı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?
Antalya

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Isparta kent merkezinin atık sularının aktığı iddia edilen Karacaören Barajı’ndan Antalya’ya içme suyu verme düşüncesinin tekrar gündeme gelmesine tepki gösterdi. 

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım
Döşemealtı

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesi Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahallelerini kapsayan yaklaşık 350 milyon TL’lik kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Kepez 'de Doğalgaz  Atağı
Kepez

Kepez 'de Doğalgaz Atağı

Antalya Kepez’in batı mahalleleri temiz enerji kaynağı doğal gaz konforuyla buluşuyor. 

Polisten Operasyon  196 aranan kişi ve neler yakalandı neler
Antalya

Polisten Operasyon 196 aranan kişi ve neler yakalandı neler

ANTALYA POLİSTEN HUZUR OPERASYONU... 50'Sİ MOTORİZE 250 EKİP, 4000 PERSONELİN KATILDIĞI HUZUR OPERASYONUNDA NELER YAKALANDI NELER

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım  Anneler günün Yaşlı  ve genç Annelere süpriz ziyaretler
Antalya

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Anneler günün Yaşlı ve genç Annelere süpriz ziyaretler

Başkan Yıldırım'ın eşi Emine Yıldırım ziyaretler kapsamında ayrıca Çalkaya Mahallesinde yaşayan 1927 doğumlu Medine Çoban ile Cihadiye Mahallesinden 1945 doğumlu Nermin Demirel'i evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Korkuteli

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.