Bu sabah CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısı sona erdi.
Toplantıda, 14 Mayıs seçimleri ilgili hazırlıklar masaya yatırıldı, son halini CHP lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği milletvekili aday listesi, PM’nin onayına sunuldu.
Millet İttifakı çatısı altında yer alan CHP ve İYİ Parti, kendi logolarıyla ve listeleriyle seçime katılacak. DP, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de adaylarını CHP listelerinden gösterdi.
Saadet, DEVA Partili, Demokrat ve Gelecek Partili 40 adayın da bulunduğu milletvekili aday listesi gün içinde Yüksek Seçim Kurulu'na saat 15.00’da teslim edilecek.
1. Sururi Corabatur
2. Cavit Arı
3. Aliye Coşar
4. Mustafa Erdem
5. Şereffettin Kılıç (Saadet Partisi)
6. Serap Yazıcı Özbudun (Gelecek Partisi)
7. Murat Özçelik
8. Ercüment Taşdemir
9. Nilüfer Defeci
10. Vahap Tuncer
11. Sibel Gezen
12. Ramiz Atakan
13. Emrah Yurtlak
14. Zehra Milli
15. Hatice Kübra Turan
16. Müge Gezginci Uysal
17. Mehmet Gök
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik restorasyon ve kamu zararı iddialarına sert açıklamalarda bulundu. Milletvekili Arı, Balbey’de bulunan binanın AKP döneminde kiralandığını, kamu zararının ise Sayıştay tarafından reddedildiğinin altını çizdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 1 Haziran Pazar günü Antalya'da gerçekleştireceği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesi, il genelinde tüm ilçe örgütleri seferber oldu. Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Genel Başkanımızı coşkulu bir kalabalıkla karşılayacağız" dedi.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın başkanlığında yapılan toplantıya, 19 ilçe başkanı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu katıldı.
CHP Antalya Gençlik Kolları 17. Olağan İl Kongresi sonucunda Onur Kayar Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve beraberindeki heyet, Korkuteli’ne bağlı Küçükköy ve Büyükköy mahallelerini ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, Korkuteli Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Giliğ ile birlikte Bayat Mahallesi’nde elma ve armut hasadı yapan üreticileri ziyaret etti.