Antalya' nın Finike ilçesinde kamyon ile çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Finike-Elmalı karayolu Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde meydana geldi. Finike'den, Elmalı'ya seyir halindeki 07 PY 754 plakalı aracın sürücüsü Yunus Akdeniz, Finike yönüne giden M.Ç idaresindeki 07 FL 482 plakalı kamyonla çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarla bölgeye jandarma ve sağlın ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede otomobil sürücüsü 30 yaşındaki Yunus Akdeniz'in hayatını kaybettiği belirlendi. M.Ç. ise ağır yaralı olarak Finike Devlet Hastanesine Kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İHA
Antalya ili Kaş ilçesi İslamlar Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Antalya İli Manavgat ilçesi Taşağıl Mahallesi Nergizlik Mevkii’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü sulama kanalına düştü. sürücü Raşit Akdeniz ve otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Uyanık (70) suyun içinde boğularak hayatlarını kaybetti.
Antalya’da motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 20 yaşındaki genç Abdurrahman Efe Hekimoğlu hayatını kaybetti.
Son dakika Antalya’nın Kemer ilçesi ikinci tünel girişinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet ve bir otomobil çarpıştı.
Antalya Gazipaşa’da yolcu otobüsünün şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada, 8’i çocuk 33 kişi yaralandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 150 metre arayla art arda meydana gelen 2 farklı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.