Serik

Antalya'da Restorana giren hırsız kasayı açamayınca sürükleyerek götürdü

Antalya Serik’te bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını açamayınca sürükleyerek götürdü. 

Antalya'da Restorana giren hırsız kasayı açamayınca sürükleyerek götürdü

Antalya’da bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını açamayınca sürükleyerek götürdü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Olay, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir restoranda 28 Mart’ta meydana geldi. Sabah saat 05.15 sıralarında iş yerinin kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız, yaklaşık 100 kiloluk kasayı önce kucaklamak istedi, başarılı olamayınca sürükleyerek dışarı çıkarttı. Kimliği belirsiz şahıs ardından alışveriş arabasına koyduğu kasayı götürdü. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabah iş yerine gelen restoran sahibi Yerkegül Birinç, kapı kilidinin kırık olduğunu ve kasanın yerinde olmadığını fark ederek durumu polis ekiplerine haber verdi. Ekipler yaptığı inceleme sonrası hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

"Bütün emeklerimiz, birikimimiz gitti"
Restoran sahibi Yerkegül Birinç, "3 gün önce iş yerimize saat 05:15 sıralarında hırsız girdi. Olayı, sabah işyerimize gelip kapı kilidinin kırılmış olduğunu görünce fark ettik. Kasaya baktığımızda yerinde olmadığını gördük. Kasa içinde 400 bin lira ve 600 Euro vardı. Belek’te 10 yıldır restoran işletiyoruz. Daha önce böyle bir olayla karşılaşmadık. Bu yüzden paramızı kasamızda bulunduruyorduk. Bütün emeklerimiz birikimimiz gitti. Olay sonrası polise şikayette bulunduk. Yapılan inceleme sonrası henüz bir gelişme olmadı" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti
Korkuteli

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı
Kaş

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım ajansı TGA aracılığıyla ülkemizin turistik değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla davet edilen uluslararası turizm basın heyeti, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi’nde ağırlandı.

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı
Kaş

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı

Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.
Kemer

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.

Son dakika Antalya’nın Kemer ilçesi ikinci tünel girişinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet ve bir otomobil çarpıştı.

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu
Antalya

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu Antalya’nın Serik ilçesinde bayram tatilinde akrabalarını ziyarete gelen 4 çocuk babası, Muhammet Gültekin balık tutmak istediği ırmakta akıntıya kapılarak boğuldu.

Antalya Gazipaşa'da  yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor
Gazipaşa

Antalya Gazipaşa'da yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi, Güneyköy Mahallesi’nden Maha Yaylası’na giden 76 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.