Antalya’da bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını açamayınca sürükleyerek götürdü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Olay, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir restoranda 28 Mart’ta meydana geldi. Sabah saat 05.15 sıralarında iş yerinin kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız, yaklaşık 100 kiloluk kasayı önce kucaklamak istedi, başarılı olamayınca sürükleyerek dışarı çıkarttı. Kimliği belirsiz şahıs ardından alışveriş arabasına koyduğu kasayı götürdü. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabah iş yerine gelen restoran sahibi Yerkegül Birinç, kapı kilidinin kırık olduğunu ve kasanın yerinde olmadığını fark ederek durumu polis ekiplerine haber verdi. Ekipler yaptığı inceleme sonrası hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
"Bütün emeklerimiz, birikimimiz gitti"
Restoran sahibi Yerkegül Birinç, "3 gün önce iş yerimize saat 05:15 sıralarında hırsız girdi. Olayı, sabah işyerimize gelip kapı kilidinin kırılmış olduğunu görünce fark ettik. Kasaya baktığımızda yerinde olmadığını gördük. Kasa içinde 400 bin lira ve 600 Euro vardı. Belek’te 10 yıldır restoran işletiyoruz. Daha önce böyle bir olayla karşılaşmadık. Bu yüzden paramızı kasamızda bulunduruyorduk. Bütün emeklerimiz birikimimiz gitti. Olay sonrası polise şikayette bulunduk. Yapılan inceleme sonrası henüz bir gelişme olmadı" şeklinde konuştu.
Edinilen bilgilere göre, Antalya Serik ilçesi Şatırlı Mahallesi'nde Emine Aşçı (71) henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 4 metre derinliğinde ve 40 metre uzunluğundaki su çukuruna düştü.
Güreş camiasının yoğun ilgi gösterdiği düğüne; Ali Gürbüz, Mustafa Taş, Erkan Taş, İsmail Balaban, Furkan Durmuş Altın, Ramazan Bircan, Mehmet Yeşil Yeşil ve daha birçok başpehlivan ile pehlivan katıldı.
Antalya Konyaaltı Varyant'ta toplanan kalabalık yürüyüş güzergahını doldurdu. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte 400 metrelik dev Türk bayrağı taşındı.
Antalya'da aniden bastıran yağmur, dolu ve fırtına kent sakinlerine adeta kabusu yaşattı. Yağan dolu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili beyaza bürüdü.
Antalya ili Serik ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpan motor sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya Korkuteli Tatköy mahalle halkından Ömer Tunç, düğün evinde sabah kahvaltısında ciğer pişirilerek gelen misafirlere ikram edildi.