Konyaaltı

Antalya 'da satrancın şampiyonları ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Devamı haberimizde....

Antalya 'da satrancın şampiyonları ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Konyaaltı Belediyesi 3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen tören ile ödüllerini aldı. Turnuvaya katılan yüzlerce sporcu bir hafta boyunca kıyasıya mücadele etti. Yurt dışından da sporcuların katıldığı turnuvada, A kategorisinde genel klasmanda Alihan Hüseyinoğlu birinci, Arda Çamlar ikinci, Arash Tahbaz üçüncü oldu.


EN İYİ KADIN SPORCULAR


A kategorisinde En İyi Kadın Sporcular klasmanında Sabina İbrahimova birinci olurken, Parva Behzadnazif ikinci, Laman Hajiyeva ise üçüncülüğü elde etti. A kategorisinde En İyi Türk Sporcular klasmanında ise birinci olan isim Alihan Hüseyinoğlu, ikinci olan isim Arda Çamlar üçüncü olan isim de Okan Özsakallıoğlu oldu. Turnuvada En İyi Yerel Sporcular klasmanında ise Kıvanç Haznedaroğlu birinci, Timur Önal ikinci, Serkan Köse ise üçüncü oldu.


BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR ETTİ


3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası’nın kapanışında konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve turnuvamızın destekçisi çok kıymetli Konyaaltı Belediye Başkanımızın nezdinde tüm Konyaaltı Belediyesi ailesine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl turnuvamızın 4’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Seneye tekrar buluşmak üzere” dedi.


EV SAHİPLİĞİNDEN MUTLULUK DUYDUK


7’den 70’e herkesin centilmence yarıştığı, nezaketi ve zarafeti içinde barındıran en kıymetli spor dallarından bir tanesinin satranç olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Konyaaltı Belediyesi olarak 3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapmak büyük mutluluktu bizim için. Ödül alan tüm yarışmacılarımızı tebrik ederken, burada bizimle birlikte olup bu atmosferi yaşayan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Konyaaltı Belediyesi Maaşları Ödeyemedi
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Belediyesi Maaşları Ödeyemedi

Antalya Konyaaltı Belediyesi işçi ve memur ücretlerinin ödenememesini bankalar arası sıkıntı derken belediyenin battı iddiası gündeme geldi

Konyaaltı‘nda tiyatro keyfi bir başka
Konyaaltı

Konyaaltı‘nda tiyatro keyfi bir başka

Konyaaltı’nda vatandaşlar ve çocuklar hafta sonu tiyatro keyfi yaşadı. Devamı haberimizde...

Konyaaltı'nda Çandır Fasulyesi şenliğine davet
Konyaaltı

Konyaaltı'nda Çandır Fasulyesi şenliğine davet

Konyaaltı Belediyesi’nin bölgeye has Çandır fasulyesinin bilinirliğini artırmak ve üreticiye destek olmak amacıyla bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği “Çandır Fasulye Şenliği” pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Antalya 'da öğrencilere yangın tatbikatı yapıldı
Konyaaltı

Antalya 'da öğrencilere yangın tatbikatı yapıldı

Konyaaltı Belediyesi, ilçede bulunan okul ve yurtlarda yaşanabilecek doğal afet, yangın ve kazalarda acil müdahale durumunda alınacak önlemler noktasında tatbikatlarını sürdürüyor.

Konyaaltında  “Bin Turna Altında Buluşalım” etkinliği
Konyaaltı

Konyaaltında “Bin Turna Altında Buluşalım” etkinliği

Konyaaltı Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında “Bin Turna Altında Buluşalım” etkinliği düzenledi. Devamı haberimizde...

Antalya Konyaaltı yeni dansçılarını arıyor
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı yeni dansçılarını arıyor

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yeni dansçılarını arıyor. Devamı haberimizde..