Antalya'da Zehir Tacirlerine Şafak Operasyonu Çok sayıda uyuşturucu maddeler bulundu

Antalya'da (48) şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak, (36) şahıs hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak, (12) şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanımını Kolaylaştırmak, Özendirmek, (3) şahıs hakkında 2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek (İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek) suçlarından ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

Antalya'da Zehir Tacirlerine  Şafak Operasyonu Çok sayıda uyuşturucu maddeler bulundu

ZEHİR TACİRLERİNE
ŞAFAK OPERASYONU
Emniyet Müdürlüğü birimlerimizce ilimizde uyuşturucu madde arzını önleyerek geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, kötü alışkanlıklardan korumak, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi ve turizm sezonunun açılmasıyla her geçen gün artırılan operasyonlar hız kesmeden devam etmektedir.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda ilimize uyuşturucu sevk eden gruplar ile internet üzerinden uyuşturucu satan torbacı olarak tabir edilen şahısların bulunduğu;
Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde belirlenen (32) adrese yönelik, başta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli ile (3) Özel Harekat Timi olmak üzere toplam (44) Ekip, (233) Personel ve (3) Narkotik Madde Arama Köpeği (NMAK) ile helikopter destekli eş zamanlı ŞAFAK OPERASYONU YAPILDI.
ŞAFAK OPERASYONU ile yapılan arama ve yakalamalarda;
- (17) kilogram çeşitli türlerde narkotik madde,
- (960) adet sentetik ecza ve uyuşturucu hap,
- (922) adet yaklaşık 1.334.186 kullanımlık Sentetik Kannabinoid(A4),
- (84) kök kenevir bitkisi,
- (19) adet hassas terazi,
- (3) adet tabanca ile fişekler,
- Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen Türk Lirası, Amerikan Doları ve Euro ELE GEÇİRİLDİ.
Operasyon kapsamında;
(48) şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak, (36) şahıs hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak, (12) şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanımını Kolaylaştırmak, Özendirmek, (3) şahıs hakkında 2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek (İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek) suçlarından ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.
Ayrıca yapılan aramalarda (1) şahsın üzerinden ‘Sahte Polis Basın Kartı’ ele geçirildi ve şahıs hakkında gerekli işlemler başlatıldı.
Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla hız kesmeden devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Metruk binada ceset alarmı
Antalya

Metruk binada ceset alarmı

Antalya’da 2 katlı metruk binanın giriş katında, 33 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu.

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı
Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon
Aksu

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıslar hakkında da adli işlem yapıldı.

Otel çalışanı İlhami Bayluk  yatağında ölü bulundu
Manavgat

Otel çalışanı İlhami Bayluk yatağında ölü bulundu

Sorgun Mahallesinde bir otelde teknik serviste çalıştığı bildirilen İlhami Bayluk’un, akşam üst kat komşusuyla birlikte Alanya Okurcalar Mahallesine gittiği,

Kendini depremzede gibi tanıtıp uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs yakalandı
Gazipaşa

Kendini depremzede gibi tanıtıp uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs yakalandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, depremzede görünümünde kente girerek uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi
Antalya

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi