Muratpaşa

Antalya Halil Modaya Kalite Belgesi verildi

Antalya Muratpaşa ilçesi Işıklar caddesinde bulunan Halil modaya kalite belgesi verildi. Halil İbrahim Kılınç Kimdir

Antalya Halil Modaya Kalite Belgesi verildi

Halil modaya kalite belgesi verildi. Antalya Muratpaşa ilçesi Işıklar caddesinde bulunan Halil modaya kalite belgesi verildi.

 Kalite Belgesini Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Halil Moda'yı ziyaret ederek İbrahim Halil Kılıç'a Kalite Belgesini takdim etti. Halil Moda, 5 Aralık 2023 tarihinde Akdenizin en iyileri ödül töreninde, En iyi Moda evi ödülünü almıştı.

İBRAHİM HALİL KILIÇ KİMDİR?

Meslek hayatına 10 yaşında çırak olarak Gaziantep’te başlayan, kısa süre içinde yeteneği ve modaya farklı bakış açısıyla ustalarının gözdesi olan Halil Bey, 17 yaşında kendi terzi dükkanını açmıştır.

Tadilat, özel tasarım, özel dikim yetenekleriyle bay-bayan giyimde Gaziantep’te bir marka haline gelmiştir.
 1999 senesinde Antalya’ya taşınarak terzilik hayatına burada başarılı bir şekilde devam etmiştir . Yarattığı özel modeller, tadilat olarak başladığı işlerde gösterdiği sihirli dokunuşlar sayesinde Antalya’da da kısa sürede aranan önemli ve yetenekli bir usta olarak anılmasını sağlamıştır. Bugünlerde hala Gaziantep’teki eski ve sadık müşterilerine uzaktan hizmet vermeye devam etmiştir.
 40 senelik tecrübe, yetenek, ustalık, başarı hikayesinin ardından  2022 senesinde Antalya’da abiye mağazası açarak meslek hayatını bu yönde geliştirmiştir.
 Halen Antalya’nın en gözde yerinde abiye mağazasını çalıştırmakta ve aynı zamanda özel tasarım çalışmalarına devam etmektedir.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Halil Moda Sahibi İbrahim Halil Kılıç Kimdir
Muratpaşa

Halil Moda Sahibi İbrahim Halil Kılıç Kimdir

Meslek hayatına 10 yaşında çırak olarak Gaziantep’te başlayan, kısa süre içinde yeteneği ve modaya farklı bakış açısıyla ustalarının gözdesi olan Halil Bey

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Muratpaşa

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan  Falez Planına Tepki
Muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan Falez Planına Tepki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, Antalya eski Divan Talya Otel’den Karpuz Kaldıran Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’na kadar uzanan yaklaşık 21 kilometrelik Antalya Lara sahil bandında planlama çalışmalarına başladığı iddialarına tepki gösteren Muratpaşa Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı..

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 
Muratpaşa

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 

31 mart 2024 pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi, İYİ Parti Muratpaşa Belediye meclis adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Muratpaşa

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor
Muratpaşa

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP’ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi’nin ardından Antalya’da CHP’ye katılımlar devam ediyor.