Antalya İli Kaş ilçesinde kaçak yapılan yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı
Antalya İli Kaş ilçesinde imar kirliliğine neden olan kaçak ve izinsiz uygulamalar engellenerek, 3 bloklu ve yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı.
Kaş Belediyesi, yasal işlemlerin ardından yıkım kararları çıkan kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Gelemiş Mahallesi Yalıburnu mevkiinde yer alan taşınmazdaki kaçak ve izinsiz uygulamaların maliye hazinesi parselinde kaldığı tespit edildi. İnşaat sahibine tahliye için verilen süre sonunda belirtilen bölgede imar kirliliğine neden olan 3 bloklu ve yüzme havuzlu kaçak binalar ekipler tarafından yıkıldı.
İmar ve Şehircilik, Zabıta, Fen İşleri, Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerinin hazır bulunduğu yıkım işlemi, jandarmanın nezaretinde iş makinesiyle kontrollü şekilde yapıldı, binalar kullanılamaz hale getirildi.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 5 kaçak yapı, belediye ekiplerince yıkıldı.
ELMALI DA AK PARTİ VE MHP DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak
Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak;
Serik devlet hastanesi Baş hekim yardımcısı Uzman doktor Kadir Kumbul, Serik CHP belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.