Antalya Kepez Belediyesi, 'Anında Çözüm Ekibi' ile gece gündüz sahada
Antalya Kepez'de yaşayan vatandaşlar, ilçenin 68 mahallesinde karşılaştıkları olumsuzlukları, belediyenin 0 555 024 07 07 numaralı WhatsApp ihbar hattına bildiriyor. 'Anında Çözüm Ekibi', vatandaşlardan gelen her ihbara gün ve saat gözetmeksizin müdahale ediyor. Ekiplerin, gece çalışmalarını yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "7 gün 24 saat Kepez’imizin hizmetindeyiz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz "Çek, Yaz, Gönder- Kepez’i Sen Yönet" projesinde ilçenin 68 mahallesinde vatandaşlar, karşılaştıkları olumsuzlukları cep telefonlarıyla hemen kayda alıyor. Çekilen fotoğraf, video ya da ses kaydı adres bilgisiyle birlikte, her çöp konteyneri üzerinde yer alan 0 555 024 07 07 numaralı WhatsApp hattı üzerinden belediyeye iletiliyor. Kepez İletişim Merkezi’ne ulaşan bu ihbarlar, anında belediyenin ilgili birimlerine yönlendiriliyor. Vatandaşların taleplerine "Anında Çözüm Ekibi" hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ediyor. Profesyonel ekipler, gelen ihbarların iletildiği adrese en kısa sürede ulaşarak, sorunların büyümeden çözülmesini sağlıyor. Kaldırımdan yola, temizlikten çevre düzenlemesine kadar birçok konuda vatandaşın KİM’e ilettiği her türlü ihbar dikkate alınarak, ilçeye hızlı ve etkin hizmet sunuluyor.
"7 gün 24 saat Kepez’imizin hizmetindeyiz"
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ekiplerin gece mesaisini Kuzeyyaka Mahallesi Aksu Caddesi’nde yerinde inceledi. Ekiplere kolaylıklar dileyerek, "Hepinizin emeğine sağlık. Atatürk’ün dediği gibi, ‘Vatan sevgisi, vatana yapılan en iyi hizmetle ölçülür" dedi. "Biliyorsunuz, biz halkımıza bir söz verdik" diyerek sözlerini sürdüren Başkan Kocagöz, "Kepez halkının her zaman yanındayız. Vatandaşlarımıza ‘Siz çekin, yazın, gönderin’ dedik. 7 gün 24 saat Kepez’imizin hizmetindeyiz" diye konuştu.
Başkan Kocagöz, kaldırım çalışmaları sırasında engelli bireylerin ihtiyaçlarına uygun şekilde standartlara dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatarak, ekiplerden bu konuda titizlikle hassasiyet göstermelerini istedi.




Antalya'da SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver ve iki kişi, 5 milyon liranın üzerinde rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Eski Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin şikayeti soruşturmayı derinleştirdi.
Serik ilçesi Merkez Mahallesi Adliye mevkiinde meydana gelen kazada otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisiklet çarpıştı. Bisikletin arka sepetinde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meyve ve sebze üretim alanlarında hasara yol açan dolu yağışının ardından yetkililer harekete geçti. İşte detaylar...v
Antalya merkezli 20 ilde düzenlenen dev yasa dışı bahis operasyonunun detayları dudak uçuklattı. Kripto hesaplar ve banka hareketlerinde 11 milyar liranın üzerinde hacim saptanan şebekeye yönelik operasyonda 59 şüpheli demir parmaklıklar ardına gönderildi. İşte nefes kesen operasyonun ayrıntıları...
Antalya'da Kurban Bayramı boyunca otobüsler ve raylı sistem ücretsiz yolcu taşıyacak. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini yapabilmesi için 6 noktada ücretsiz kurban kesimi gerçekleştirilecek, kaçan kurbanlıklar için "Hayvan Yakalama Timi" 7/24 görev yapacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerindeki yüksek rakımlı yayla yollarını ulaşıma açmak için yoğun çalışma yürütüyor.