Antalya Kepezüstü Kavşağı Trafiğe Açıldı
Antalya’da ulaşımı rahatlatacak projeler arasında yer alan Kepezüstü Kavşağı, tamamlanarak trafiğe açıldı. İhalesi 19 Kasım 2024 tarihinde yapılan ve dört ayrı kavşak projesinden biri olan Kepezüstü Kavşağı'nın hizmete girmesiyle birlikte, bölgede aylardır süren trafik sıkışıklığının sona ermesi bekleniyor.
Yetkililer, kavşaktan günlük ortalama 45 bin aracın geçeceğini öngörüyor. Bu yoğunluk göz önüne alındığında, yeni kavşak sayesinde hem sürücüler için zaman tasarrufu sağlanacak hem de trafik güvenliği artırılmış olacak. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğun büyük ölçüde azalması bekleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projede, modern köprü yapısı ve yeni düzenlenen bağlantı yollarıyla birlikte bölgedeki ulaşım konforunun da ciddi şekilde artacağı vurgulandı.
Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 2025 Yılı Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları sonuçlandı Mustafa Ünal ve Samiye Kebabçık İl Birincisi Oldu
Antalya’da siyasette dikkat çeken gelişmeler yaşandı. AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreniyle, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Demre Belediye Başkan Adayı Mehmet Koparıcı ile Demre Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz AK Parti’ye katıldı.
Antalya’nın Demre ilçesinde, tarihi kalıntıların arasında yer alan berrak sularıyla ünlü Hamidiye Koyu, deniz yolculuğuna çıkan tatilcilerin uğrak noktalarından biri olmaya devam ediyor. Koyda dikkat çeken isimlerden biri ise 58 yaşındaki Fatma Mazılı ve gelini Meryem Mazılı. devamı haberimizde
Antalya’nın Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'da tamamlanan yol çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu .yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmasına rağmen Elmalı şehir içinde de sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.
Antalya’nın en görkemli camilerinden biri olarak kabul edilen ve 1610 yılında Ketenci Ömer Paşa tarafından inşa ettirilen Elmalı’daki tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii’nin restorasyonu uzun bir aradan sonra 5 Eylül 2025 cuma tamamlandı.