Korkuteli

Antalya Korkuteli'nde 8 Günde Rekor Bağış

Kızılay Antalya Korkuteli Şubesince 8 gündür gerçekleşen kan bağışı kampanyasında 322 ünite kan bağışı toplandı. Kampanya kapsamında kan bağışçılarına fidan takdim edildi.

Antalya Korkuteli'nde 8 Günde Rekor Bağış

8 GÜNDE 322 ÜNİTE KAN BAĞIŞI
Kızılay Korkuteli Şubesince 8 gündür gerçekleşen kan bağışı kampanyasında 322 ünite kan bağışı toplandı. Kampanya kapsamında kan bağışçılarına fidan takdim edildi.
Türk Kızılay’ı “Kan Bağışı” kampanyası çerçevesinde Korkuteli Cumhuriyet meydanında kan bağışı standı açtı. Kızılay TIR’ında gerçekleşen Kan bağışında 8 günde 322 ünite kan bağışı toplandı.
Korkuteli halkının kan bağışında son derece duyarlı olduğunun altını çizen Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Süleyman Tunç, “Kızılay kan bağışı için Korkuteli’ne geldiğinde yoğun ilgi gösteriyor. 8 günlük kan bağışı kampanyamızda 322 ünite kan bağışı toplandı.
Korkuteli halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Tunç, Bölgemizdeki hastanelerin kan ihtiyacının tamamını Kızılay olarak biz karşılıyoruz. Sadece bizim bölgemiz değil, Türkiye’nin de kan ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu bölgedeki vatandaşlarımız kan verme konusunda daha duyarlı. Kan vermekle üç kişinin yaşamına katkı sağlarken aynı zamanda kendi sağlığımızın da daha düzenli olmasını sağlıyor” diye konuştu .korkuteli Gündem Gazetesi Adem Durmaz 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Belediye Başkanından imalı paylaşım
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanından imalı paylaşım

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak

Korkuteli'nin evladı İsmail Küçüksolak Dünya 3.’sü oldu.
Korkuteli

Korkuteli'nin evladı İsmail Küçüksolak Dünya 3.’sü oldu.

KÜÇÜKSOLAK DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım
Korkuteli

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım

Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak; 

8 Derslikli  bölge okulu  Destek Bekliyor
Korkuteli

8 Derslikli bölge okulu Destek Bekliyor

Korkuteli’nde hayırseverlerin destekleriyle 18 Aralık 2020 tarihinde Antalya valiliğinde protokolü imzalanan 8 Derslikli okul maddi destek bekliyor.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Korkuteli Organize Sanayi Bölgesinde 8 yıldır Bitmeyeni 8 ayda Bitirdik Tapular Hazır "
Korkuteli

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Korkuteli Organize Sanayi Bölgesinde 8 yıldır Bitmeyeni 8 ayda Bitirdik Tapular Hazır "

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kasım ayı meclis toplantısı, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kasım ayı faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Ali Bahar, ekonomi, turizm, iklim krizi, kentsel dönüşüm, Korkuteli OSB ve Türkiye ekonomisine ilişkin iş dünyasının talep, öneri ve beklentilerini gündeme taşıdı.