Korkuteli'nde Park ve Bahçelerde Bakım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha yeşil ve sağlıklı alanlarda vakit geçirebilmesi için başlatılan çalışmalarda gübreleme ve çim aşılama işlemleri gerçekleştiriliyor.
Ekipler, ilçe genelindeki park ve bahçelerde çimlerin daha sağlıklı büyümesi ve yeşil alanların korunması amacıyla özel gübreleme yöntemleri uyguluyor. Aynı zamanda, seyrekleşen çim alanlarına yeni çim aşılaması yapılarak parkların daha estetik bir görünüme kavuşması sağlanıyor.
Belediye Başkanı Saniye Caran, ilçedeki park ve bahçelerin her mevsimde bakımlı ve sağlıklı kalması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın doğayla iç içe vakit geçirebileceği alanları güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde parklarımızda budama yapmışlardı. Bu haftada gübreleme ve çim aşılama yapıyorlar. Daha yeşil ve doğa ile iç içe bir Korkuteli için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Park ve bahçelerimizde yaz hazırlığımız ve düzenlemelerimiz devam edecek. Ekiplerimize teşekkür ederim.” Diye konuştu.
10. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 9. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması Ödül Töreni’yle birlikte sona erdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen yarışmada 3 ödül kazandı. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ev sahipliği yaptığı fuar kapsamında, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısı da düzenlendi.
Korkuteli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.
Antalya Serik’te bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını açamayınca sürükleyerek götürdü.
Son dakika haberi... AFAD, Antalya Alanya'da 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Antalya’nın Serik ilçesinde Ramazan Bayramı sabahı etkili olan dolu yağışı, yolları ve seraların çevresini beyaza bürüdü. Vatandaşlar sabaha karşı kar manzarasını andıran görüntülerle karşılaşırken, aniden bastıran dolu, sürücülere ve üreticilere zor anlar yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı otobüsleri , Antray ile nostalji tramvayı 3 günlük Ramazan bayramı süresince vatandaşları ücretsiz taşıyacak.