Antalya Manavgat'ta 17,5 yıl hapis cezası bulunan şahıs motosikletli polis timleri tarafından yakalandı
Manavgat’ta aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamada ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Hüseyin Avni Akın Caddesinde Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından aranan şahıslara yönelik uygulama yapıldı. Yapılan kontrollerde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ. K. isimli bir şahıs timler tarafından yakalandı. İ.K. Manavgat Adliyesindeki işlemlerin ardından Ilıca’da bulunan Manavgat S Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.
Antalya'da SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver ve iki kişi, 5 milyon liranın üzerinde rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Eski Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin şikayeti soruşturmayı derinleştirdi.
Serik ilçesi Merkez Mahallesi Adliye mevkiinde meydana gelen kazada otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisiklet çarpıştı. Bisikletin arka sepetinde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meyve ve sebze üretim alanlarında hasara yol açan dolu yağışının ardından yetkililer harekete geçti. İşte detaylar...v
Antalya merkezli 20 ilde düzenlenen dev yasa dışı bahis operasyonunun detayları dudak uçuklattı. Kripto hesaplar ve banka hareketlerinde 11 milyar liranın üzerinde hacim saptanan şebekeye yönelik operasyonda 59 şüpheli demir parmaklıklar ardına gönderildi. İşte nefes kesen operasyonun ayrıntıları...
Antalya'da Kurban Bayramı boyunca otobüsler ve raylı sistem ücretsiz yolcu taşıyacak. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini yapabilmesi için 6 noktada ücretsiz kurban kesimi gerçekleştirilecek, kaçan kurbanlıklar için "Hayvan Yakalama Timi" 7/24 görev yapacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerindeki yüksek rakımlı yayla yollarını ulaşıma açmak için yoğun çalışma yürütüyor.