Antalya’nın Serik ilçesi, 27 mayıs 2026 çarşamba akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren üzücü bir trafik kazasına sahne oldu. Otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisikletin karıştığı kazada can pazarı yaşanırken, yola savrulan küçük bir çocuk ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Serik ilçesi Merkez Mahallesi Adliye mevkii yakınlarında meydana geldi. Güzergah üzerinde seyir halinde olan ve sürücülerinin kimliği henüz öğrenilemeyen bir otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisiklet kavşak yakınlarında çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle elektrikli bisiklet savrulurken, üzerinde bulunanlar büyük tehlike atlattı.
Kazanın ardından olay yerinde büyük bir panik yaşandı. Çarpışma esnasında 3 tekerlekli elektrikli bisikletin arka sepet kısmında yolcu olarak taşındığı öğrenilen küçük bir çocuk, dengesini kaybederek sert bir şekilde asfalta düştü.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler hemen aracı durdurarak yaralı çocuğun yardımına koştu.
Hastaneye Kaldırıldı, Durumu Ciddi Vatandaşların durumu hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri kazanın meydana geldiği Adliye mevkiinde incelemelerde bulunarak trafiğin kontrollü akmasını sağladı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor. serik ajans
Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meyve ve sebze üretim alanlarında hasara yol açan dolu yağışının ardından yetkililer harekete geçti. İşte detaylar...v
Antalya merkezli 20 ilde düzenlenen dev yasa dışı bahis operasyonunun detayları dudak uçuklattı. Kripto hesaplar ve banka hareketlerinde 11 milyar liranın üzerinde hacim saptanan şebekeye yönelik operasyonda 59 şüpheli demir parmaklıklar ardına gönderildi. İşte nefes kesen operasyonun ayrıntıları...
Antalya'da Kurban Bayramı boyunca otobüsler ve raylı sistem ücretsiz yolcu taşıyacak. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini yapabilmesi için 6 noktada ücretsiz kurban kesimi gerçekleştirilecek, kaçan kurbanlıklar için "Hayvan Yakalama Timi" 7/24 görev yapacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerindeki yüksek rakımlı yayla yollarını ulaşıma açmak için yoğun çalışma yürütüyor.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, geçtiğimiz günlerde kendisine ait ofisinde silahla ağır yaralanmış halde bulunarak hastaneye kaldırılan tanınmış iş insanı Aydın Çavuşoğlu'ndan acı haber geldi. Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kardeşi olan Aydın Çavuşoğlu, tedavi gördüğü hastanede günlerdir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
Kırkpınar’ın güçlü isimlerinden Başpehlivan Okan Acar, Aybüke Korkmaz ile nikah masasına oturdu. Antalya'daki törene çok sayıda davetli katılırken, genç çift tebrik yağmuruna tutuldu.