- Otomobille çarpışan motosikletin genç sürücüsü hayatını kaybetti
- Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı
Antalya’nın Serik ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Kaza, Belek turizm yolunda meydana geldi. Serhat Yazar’ın (19) kullandığı 42 AZC 997 plakalı motosiklet kavşakta "U" dönüşü yapan Niyazi Kellegöz’ün (50) kullandığı B YN 993 yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ekipler yaptığı incelemede motosiklet sürücüsü Serhat Yazar’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sonrası Yazar’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri için ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Kazaya karışan otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kazayla ilgili inceleme devam ediyor.
Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, görüntülerde motosiklet ile otomobilin çarpması ve kaza sonrası motosiklet sürücüsünün metrelerce yerde sürüklenmesi yer aldı. 

Edinilen bilgilere göre, Antalya Serik ilçesi Şatırlı Mahallesi'nde Emine Aşçı (71) henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 4 metre derinliğinde ve 40 metre uzunluğundaki su çukuruna düştü.
Güreş camiasının yoğun ilgi gösterdiği düğüne; Ali Gürbüz, Mustafa Taş, Erkan Taş, İsmail Balaban, Furkan Durmuş Altın, Ramazan Bircan, Mehmet Yeşil Yeşil ve daha birçok başpehlivan ile pehlivan katıldı.
Antalya Konyaaltı Varyant'ta toplanan kalabalık yürüyüş güzergahını doldurdu. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte 400 metrelik dev Türk bayrağı taşındı.
Antalya'da aniden bastıran yağmur, dolu ve fırtına kent sakinlerine adeta kabusu yaşattı. Yağan dolu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili beyaza bürüdü.
Antalya ili Serik ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpan motor sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya Korkuteli Tatköy mahalle halkından Ömer Tunç, düğün evinde sabah kahvaltısında ciğer pişirilerek gelen misafirlere ikram edildi.