Antalya ve ilçelerinde 11 Eylül 2026 Cuma günü vefat eden vatandaşların cenaze ve defin programları belli oluyor. Alanya, Serik, Kumluca ve Kepez’den yayımlanan güncel vefat duyurularını ilçe ilçe derledik.
Antalya’da bugün vefat edenler ve cenaze ilanları araştırılıyor. Aileler, yerel kaynaklar ve ilçelerde yayımlanan duyurulara göre 11 Eylül Cuma günü Antalya’nın farklı noktalarında cenaze ve defin işlemleri gerçekleştiriliyor.
Alanya’nın Küçükhasbahçe Mahallesi sakinlerinden, belediyeden emekli ve “Kemali” lakabıyla tanınan Ali Taşçı hayatını kaybetti.
Hüseyin Taşçı, İbrahim Taşçı, Neşide Benli ve Safiye Belen’in babaları; Ahmet Benli ile Hasan Belen’in kayınpederi olan Ali Taşçı’nın cenazesi, öğle namazının ardından Gürses Camii’nden alınarak Bektaş Aile Mezarlığı’nda defnedilecek.
Taziyelerin Küçükhasbahçe Mahallesi Reis Sokak’taki evlerinin önünde kabul edileceği bildirildi.
Alanya sanayi esnaflarından Suha Omay ve Süheyl Omay’ın anneleri Yıldız Patar vefat etti.
Yıldız Patar’ın cenazesinin 11 Eylül Cuma günü öğle namazının ardından Cikcilli Belediye Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.
Serik ilçe esnaflarından Wise Art House sahibi Bilge Doğan ile Akdeniz Yükseliş Koleji öğretmenlerinden Nezahat Bozkurt’un babaları Ahmet Doğan hayatını kaybetti.
Ahmet Doğan’ın cenazesinin 11 Eylül 2026 Cuma günü saat 11.00’de Yeni Gedik Mezarlığı’nda defnedileceği bildirildi.
Serik basınının tanınan isimlerinden, Serik Hedef Gazetesi’nin kurucu imtiyaz sahibi Hamit Teke vefat etti.
1943 doğumlu olan Hamit Teke, Serik’in ilk oto elektrik ve akü ustalarından biriydi. Teke, 1990-1993 yılları arasında üç yıl Sanayi Sitesi Başkanlığı görevini de yürüttü.
Hedef Gazete ve Matbaası sahibi Asaf Teke’nin babası olan Hamit Teke, aynı zamanda İletişim Başkanlığı basın kartı sahibiydi.
83 yaşında hayatını kaybeden Hamit Teke’nin cenazesinin, uzun süredir yaşadığı Antalya Çakırlar’da defnedildiği bildirildi.
Kumluca’nın Beykonak Mahallesi’nden merhum Ramazan Çakıcı’nın oğlu, Mehmet Çakıcı’nın babası Hüseyin Çakıcı hayatını kaybetti.
Hüseyin Çakıcı’nın cenazesi cuma namazına müteakip Tepecik Mezarlığı’nda defnedilecek.
Kumluca’nın Hızırkahya Mahallesi’nden merhum Ali Tombak’ın eşi Esma Tombak vefat etti.
Esma Tombak’ın cenazesinin saat 11.00’de Hızırkahya Mahallesi’ndeki evinden kaldırılacağı bildirildi.
Antalya’nın Kepez ilçesi Varsak Menderes Mahallesi sakinlerinden, Halil oğlu Ramazan Altıntaş hayatını kaybetti.
Ramazan Altıntaş’ın cenazesi bugün saat 10.00-11.00 arasında Varsak Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Kepez’in Esentepe Mahallesi sakinlerinden, Abdurahman oğlu Hacı Hasan Osman Altıntaş hayatını kaybetti.
Cenazesinin 11 Eylül Cuma günü cuma namazının ardından defnedileceği bildirildi.
11 Eylül 2026 Cuma günü için şu ana kadar derlenen Antalya vefat listesinde Ali Taşçı, Yıldız Patar, Ahmet Doğan, Hamit Teke, Hüseyin Çakıcı, Esma Tombak, Ramazan Altıntaş ve Hacı Hasan Osman Altıntaş yer alıyor.
Antalya merkez ile Alanya, Serik, Kumluca ve Kepez ilçelerinden gelen cenaze duyuruları listeye dahil edildi. Manavgat, Finike, Elmalı, Korkuteli, Kaş, Demre, Gazipaşa, Aksu, Döşemealtı ve diğer ilçelerde yayımlanacak yeni vefat ilanlarıyla liste güncellenebilir.
Merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz.