Aksu

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıslar hakkında da adli işlem yapıldı.

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Muratpaşa ilçesi Zeytinköy ve Aksu ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nde edinilen bilgiye göre 25 adreste; 3 özel harekât unsuru, 12 trafik ekibi, 5 narkotik madde arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 75 ekip ve 350personelin katılımı ile yapılan operasyonda 747 şahıs ve 361 araç sorgulanmış, 2 aranan şahıs yakalanmış ve 67 araca cezai işlem uygulandı.


Operasyonda yapılan aramada 44 Kilogram Esrar, muhtelif miktarda Metamfetamin ve eroin maddesi, 26 adet çeşitli ebatlarda kağıtlara emdirilmiş sentetik kannabinoid, 2 adet tabanca ve fişekler 1 adet uzun namlulu silah, 3 adet hassas terazi ele geçirildi. 8 şahıs hakkında ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan, 6 şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma suçundan, 9 şahıs hakkında Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Bulundurmak ve Kullanmak suçundan işlem yapıldı. ANTALYA EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜROSU/BÜLTEN

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Serik ve Aksu ilçelerinde yapılan operasyonlarda Doğu illerinden valizlerle gelen 51 kilo esrar ele geçirildi.
Aksu

Serik ve Aksu ilçelerinde yapılan operasyonlarda Doğu illerinden valizlerle gelen 51 kilo esrar ele geçirildi.

Serik ve Aksu ilçelerinde yapılan operasyonlarda “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 2 şahıs toplamda 51 kilo esrar maddesi ile yakalandı.

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu
Kepez

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; A.U. ve S.Y.K isimli şahısların KEPEZ ilçesi bölgesinde 

Antalya Kemer  Şantaj çetesi çökertildi
Kemer

Antalya Kemer Şantaj çetesi çökertildi

Antalya âKemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri yaptıkları eş zamanlı operasyonla şantaj çetesini çökertti

Tarihi eser operasyonu: 5 gözaltı
Kepez

Tarihi eser operasyonu: 5 gözaltı

Antalya’nın merkez Kepez ilçesi sınırları içinde jandarma tarafından yapılan tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışan 5 şüpheli yakalandı.

Antalya'da Bahçe kapısına dolanan piton yılanı  görenler korku ile izlediler
Muratpaşa

Antalya'da Bahçe kapısına dolanan piton yılanı görenler korku ile izlediler

Antalya’da bir apartmanın demir bahçe kapısının deliklerine dolanan yılan vatandaşlara büyük korku yaşattı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı
Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.