Kaş

Başkan Böcek Kaş’ta Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Böcek Kaş’ta ‘Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz”

Başkan Böcek Kaş’ta Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Böcek Kaş’ta ‘Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; ‘Yerelden kalkınma, yerinden yönetim’ anlayışıyla başlattığı ilçe buluşmalarına Kaş ile devam etti. Başkan Böcek, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret ederek, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız anlayışıyla çalışmalarımızı yapacağız” dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya ile başlayıp Kemer ile devam ettiği ‘Yerelden kalkınma yerinden yönetim’ ziyaretlerini Kaş ilçesi ile sürdürdü. Başkan Böcek, turizmin eşsiz ilçesi Kaş ziyaretlerine ilk olarak Kaymakam Ulaş Akhan ile başladı. Başkan Böcek, Kaş’la ilgili sorunları yerinde görmek ve incelemek üzere ASAT Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve sorumlu müdürler ile birlikte Kaş’a geldiklerini belirterek, “Kaş ile ilgili sizlerle neler yapabiliriz, hem fikir alışverişinde bulunalım hem ziyaret edelim istedik” dedi.

KAŞ’IN POTANSİYELİNİ YUKARIYA TAŞIMALIYIZ

Kaymakam Akhan da ziyareti için Başkan Böcek’e teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi. “Hepimiz Antalya’mıza hizmetle mükellefiz” diyen Kaymakan Akhan, Kaş’ın özellikle turizm ve tarımda ülke ekonomisine ciddi katkılar sunan bir ilçe olduğunu belirterek, ilçenin bu iki alanda sahip olduğu potansiyeli daha da yukarıya taşımak istediklerini ifade etti.

BAŞKAN BÖCEK DESTEK SÖZÜ VERDİ

Kaş’ın Antalya’nın en özel ve en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek de Kaş’ın tarım ve turizmde daha ileri noktada olması adına Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği verme gayretinde olacaklarını söyledi.

MUTLU ULUTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Böcek, AK Partili Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Başkan Ulutaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Böcek şunları söyledi: “Birlikte yapacak çok işimiz var” dedi. Kaş’ın Antalya’nın en özel ve en güzel ilçelerinden birisi olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, “Seçim sürecinde kimseyi ayrıştırmadan hizmet edeceğimi söylemiştim. Antalya’mızda ilk ziyaretimi MHP’li Alanya Belediye Başkanı’na yaptım. Daha sonra Kemer’de DSP’den belediye başkanı seçilen Necati Topaloğlu’nu ziyaret ettim. Siz de AK Parti’den Kaş Belediye Başkanı oldunuz. Üçüncü ziyaretimi de buraya yaptım. Kendi partili belediyelerimize daha sonra uğrayacağım. Yani kısacası hiç kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız anlayışıyla çalışmalarımızı yapacağız.

POZİTİF AYRIMCILIK İSTEDİ

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da, Başkan Böcek’e ziyareti için teşekkür ederek, “Bizler de sizi Kaş’ta görmekten, ağırlamaktan memnunuz. Büyükşehir büyük bir belediye. Kaş’ımızdaki hizmet devamlılığının sağlanmasını bekliyoruz. Bu konuda da sizden Kaş’a pozitif ayrımcılık bekliyoruz. Sizin içten samimi konuşmalarınızda da bunun süreceğine yürekten inanıyorum. Kaşımızı önemsediğiniz için de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş merkezindeki esnafı da ziyaret ederek, bereketli bir turizm sezonu geçirmelerini diledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Antalya

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım  acı Günü
Aksu

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım acı Günü

Aksu CHP Belediye başkan adayı İsa Yıldırım'ın annesi Ayşe Yıldırım hayatını kaybetti

Antalya  CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde
Antalya

Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli  CHP seçim bürosunu açtı
Korkuteli

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.