Korkuteli

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli  CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.
Böcek, yoğun bir katılımla Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaparak Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyelerini tanıttı.
Böcek, “Korkuteli’nde 5 yıl boyunca tarımsal destekler, altyapı, üstyapı ve birçok farklı alandaki çalışmalarımızla hemşerilerimizin yaşamını daha kolay ve huzurlu hale getirdik. Yeni dönemde sizin desteğiniz sayesinde hizmetlerimize Saniye Caran ile daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını CHP İl Başkanımız Nail Kamacı, Korkuteli İlçe Başkanımız İsmail Karadeli, Belediye Başkan Adayımız Saniye Caran, Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Cavit Arı, ve kıymetli Korkutelililer ile gerçekleştirdik” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Korkuteli

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a  Hayırlı Olsun ziyareti
Korkuteli

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a Hayırlı Olsun ziyareti

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile Giren Ak parti Heyeti seçimin galibi Saniye Caran'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı

Korkuteli Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Saniye Caran’ın başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı . Komisyon üyeleri belirlendi.

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci
Korkuteli

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci

Korkuteli Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi dün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını çeşitli sebeplerden dolayı alamayan belediye personeli maaşlarını dün itibariyle bayram öncesi hesaplarına yattı.

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği
Korkuteli

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, mazbatayı alıp göreve başlamasının hemen ardından eşi Hasan Can Caran ile birlikte Korkuteli’nin vefat eden belediye başkanlarını mezarı başında ziyaret edip dua ettiler.

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla  Göreve Başladı
Korkuteli

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla Göreve Başladı

50 yıl sonra Korkuteli Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını diken Korkuteli Tarihinde ilk Kadın Belediye Başkanı olarak seçilen Saniye Caran ve Korkuteli Belediyesi meclis üyeleri Mazbatalarını aldılar