BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI
Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.
Böcek, yoğun bir katılımla Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaparak Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyelerini tanıttı.
Böcek, “Korkuteli’nde 5 yıl boyunca tarımsal destekler, altyapı, üstyapı ve birçok farklı alandaki çalışmalarımızla hemşerilerimizin yaşamını daha kolay ve huzurlu hale getirdik. Yeni dönemde sizin desteğiniz sayesinde hizmetlerimize Saniye Caran ile daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını CHP İl Başkanımız Nail Kamacı, Korkuteli İlçe Başkanımız İsmail Karadeli, Belediye Başkan Adayımız Saniye Caran, Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Cavit Arı, ve kıymetli Korkutelililer ile gerçekleştirdik” dedi.
Korkuteli Belediyesi Kırkpınar mahallesinde 29 eylül 2025 pazartesi günü sosyal tesisin temelini attı. Yoğun katılım olduğu sosyal tesis için Belediye Başkanı Saniye Caran
Antalya İli Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Kongresi 17 Eylül 2025 çarşamba günü yapıldı Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe kongresinde Onur Ozan Bardak ve Mutlu Kardıçlı yarıştı
34.Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri final maçında Korkutelili başpehlivanlar kapıştı genç pehlivan Ali İhsan Batmaz, Ali Gürbüz’ü yenerek 34. Altın Kiraz Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.
Korkuteli, Antalya – Geleneksel hale gelen ve bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için güreş ağalığı ihalesi gerçekleştirildi. 2026 yılında yapılacak güreşlerin ağası, Sabri Gülel oldu.
Antalya’nın dört bir yanından ve Korkuteli’nden gelen güreş severler, stadyumu doldurarak tarihi güreşlere yoğun ilgi gösterdi. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’ın ev sahipliğinde sabahın erken saatlerinde belediye önünden kortej ile başlayan güreşlerde 70’i başpehlivan olmak üzere 1000’e yakın pehlivan kol bağladı.
2024-2025 eğitim-öğretim yılında Korkuteli genelinde karnesini alan 8 bin 549 öğrenci için karne töreni düzenlendi. Törene katılan Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.