Başkandan anlamlı hediye

Başkan Turgay Genç, Kovanlık Mahallesinde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkandan anlamlı hediye

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kovanlık Mahallesinde yaşayan bedensel engelli İsmail Yılmaz’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Genç mahalle ziyareti sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Yılmaz’ın isteğini geri çevirmedi. Hemen akülü tekerlekli sandalyenin alınması talimatı veren Genç, sürpriz yaparak engelli Yılmaz’ı hem ziyaret etti hem de aracı kendisi teslim etti. Kovanlık Mahallesinde bulunan eve giden Başkan Turgay Genç, “İsmail Abi sana akülü tekerlekli sandalyeni getirdim” diyerek önce elini öptü, ardından sandalyeyi teslim etti.

İsmail Yılmaz’ın kendisinden bir ziyareti sırasında akülü tekerlekli sandalye istediğini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne hemen sandalyenin alınması talimatını verdim. Ekip arkadaşlarım arayıp evde olup olmadıklarını aracı getireceklerini söyledi. İsmail Amca da beklediğini söyleyince sürpriz yapıp ziyaret etmek istedim. Beni ve akülü tekerlekli sandalyeyi görünce ki sevinci benim için her türlü ödüle değerdi. İsmail Yılmaz ise Başkan Turgay Genç ve ekibine teşekkür ederek, “Bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Turgay oğlum da kendisi gelince ben çok daha mutlu oldum.” dedi.

Başkandan anlamlı hediyeBaşkandan anlamlı hediyeBaşkandan anlamlı hediyeBaşkandan anlamlı hediyeBaşkandan anlamlı hediye

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Konyaaltı bebekleri de sevindiriyor
Konyaaltı

Konyaaltı bebekleri de sevindiriyor

Konyaaltı Belediyesi, yenidoğan bebekler için hazırladığı paketleri ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Başkandan miniklere ücretsiz sinema keyfi
Döşemealtı

Başkandan miniklere ücretsiz sinema keyfi

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 16 bin 58 öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.

Burdur Valiliğinden Öğrencilere Tatil Hediyesi
Antalya

Burdur Valiliğinden Öğrencilere Tatil Hediyesi

Antalya Devlet Tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı “BREMEN MIZIKACILARI’NIN HİKÂYESİ” isimli çocuk oyunu, 3 Şubat 2019 Pazar günü saat 15.00’te MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis  Komisyon ve Encumenler belli oldu.
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis Komisyon ve Encumenler belli oldu.

Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti
Döşemealtı

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı nedeniyle Döşemealtı Belediyesi önünde yer alan Kent Meydanının ismi, devamı haberimizde...

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi
Döşemealtı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...