Alanya

Büyükşehirden Alanya’ya 827 milyonluk yatırım

Büyükşehirden Alanya’ya 827 milyonluk yatırım

Büyükşehirden Alanya’ya 827 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısına katılarak, 353 bin nüfuslu Alanya’nın 102 mahallesine 526 milyon TL’lik ASAT, 301 milyon TL’lik de yol yatırımı yaptıklarını söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, güne ilk olarak Manavgat ziyaretiyle başladı. Başkan Böcek, tüm bürokratlarıyla birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. Görüşmede ilçeye yapılan yatırımlar ve devam eden çalışmalar ele alındı.
Manavgat’a yapılan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunan Başkan Böcek ve Şükrü Sözen, ilçe sorunlarını da değerlendirdi. Başkan Böcek, ‘Ben, sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız” diyerek kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Manavgat için çalışmaya, bütün vatandaşlarımızın emrinde olmayı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

"ALTSO toplantısına katıldı"
Başkan Böcek, Manavgat ziyaretinin ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısına katıldı. ALTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen veda meclisinde konuşan Böcek, vedanın ve vefanın önemine değinerek, 9.5 yıl ALTSO başkanlığı yapan Mehmet Şahin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Böcek, 353 bin nüfuslu Alanya’nın 102 mahallesine yapılan yatırımları anlattı.
Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya’ya ASAT’ın 526 milyon TL’lik alt yapı, su yatırımı gerçekleştirdiğini kaydeden Böcek," Görev süremizin kalan bölümünde de 501 milyonluk daha yatırım yapacağız. 372 milyon TL’lik de yol çalışmaları gerçekleştirdik. Herkesle uyumlu bir şekilde çalıştık. Ne söz verdiysek yapmaya gayret ettik. Turizmin, tarımın önemli merkezi olan Alanya’mıza bugüne kadar çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir kez daha ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e ve yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni başkan adaylarına da seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

"Alanya’ya yatırımlar
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de konuşmasında Başkan Böcek ile görev süresi boyunca uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Başkanımız ne zaman arasak ya da projelerimize destek istesek hep yanımızda oldu. Alanya için çok önemli olan Katı Atık Tesisi’ni tamamladı. Hal kompleksinde işin sonuna gelindi ” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Şahin ve Başkan Böcek birbirlerine teşekkür plaketi sundu. Toplantının ardından, Başkan Muhittin Böcek, ALTSO Başkanı Şahin’in projeleri arasında bulunan ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılış programına da katıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Antalya

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması  Başkan  Böcek’ten geldi
Antalya

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması Başkan Böcek’ten geldi

Antalya Tünektepe Teleferik'te meydana gelen kaza sonucu mahsur kalan vatandaşlar için yapılan kurtarma çalışmaları hakkında Son dakika açıklaması Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi.

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama
Antalya

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama

Antalya’da ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Muhittin Böcek başkanlığında Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri belli oldu

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen