Korkuteli

CHP Antalya Milletvekili Arı Seçim Startını Korkuteli’nde verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Cavit Arı, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret ederek partililerle buluştu.

CHP  Antalya Milletvekili Arı Seçim Startını Korkuteli’nde verdi

ARI SEÇİM STARTINI MEMLEKETİ KORKUTELİ’DEN VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Cavit Arı, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Arı seçim startını da ilk olarak Korkuteli’nden verdi.
İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü’nü ziyaret eden ARI, partilileriyle bir araya gelip 14 Mayıs seçimleri ile ilgili istişarelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara konuşmasında; 14 Mayısta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerimiz yapılacak. 20 yıldır çektiğimiz çile son bulacak bahar güçlü gelecek. Bugünlerde yağmur kar bol, kışın devamı geliyor 14 Mayıstan sonra da tam bahar gelecek buna inanıyoruz. Aramızda Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Korkuteli’ni temsil eden ve etkin görevlerde kendini ispatlayan sevgili vekilimiz Cavit Arı aramızda” dedi.
Cumhuriyet Halk Partili Arı; “Değerli hemşerilerimin aranızda bir kez daha bulunmanın onurunu yaşıyorum. Malum 2018 sürecinde bir hemşeriniz olarak Korkutelili olarak, Korkuteli’nin bu sokaklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak siyasette birçok görevimden sonra Milletvekili olarak görev yaptım. 5 Yıl süreyle Cumhuriyet Halk Partili bütün milletvekilleri ile beraber görevleri yapmaya çalıştık. Selde, depremde, yangında her yerde bulunan Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerimiz ve örgütlerimiz ile omuz omuza görev yaptık.

Çevre İle İlgili Bir Sorun Varsa Ona El Attık
Yeni bir seçim süreci geldi. Genel merkez yöneticilerimiz takdiri ve onayıyla Korkutelili bir evladınız olarak Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili listesinde 2. Sırada yer alarak önümüzdeki süreçte tekrar Milletvekili adayıyım. Görevde olduğumuz sürede Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin bütün sorunlarına el atarak çözme noktasına gayret gösterdik. Çevre ile ilgili bir sorun varsa ona el attık. Dereköy de bir kömür madeni faciası yaşanacaktı ona müdahale ettik. Örgütümüzle birlikte mücadele ederek bugünlere geldik kurtardık. Korkuteli Pazaryeri meselesini yaşadı, Korkutelililerin önderi olarak bu meselenin çözümü için gayret gösterdik.

Bu İktidardan Kurtulmak Gerekiyor
 Haber foto  Adem Durmaz

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir
Kaş

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Döşemealtı

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Antalya  CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde
Antalya

Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

Ümit Uysal Başkanlığında CHP Muratpaşa listesi belli oldu. İşte  o liste.
Muratpaşa

Ümit Uysal Başkanlığında CHP Muratpaşa listesi belli oldu. İşte o liste.

Günlerdir Konuşulan Tartışılan merakla beklenen Ümit Uysal Başkanlığında Antalya Muratpaşa CHP Belediye meclis üyelerinin listesi yayınlandı

Antalya Serik CHP  Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Serik

Antalya Serik CHP Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu

CHP'nin Serik belediye başkan adayı Serik Devlet Hastanesi'nde 12 yıl başhekim yardımcılığı yapan genel cerrah Uzm. Dr. Kadir Kumbul Başkanlığında Serik Belediye Meclis üyeleri nin listesi

Antalya Kemer CHP Meclis Üyeleri  Belli Oldu |Antalya
Kemer

Antalya Kemer CHP Meclis Üyeleri Belli Oldu |Antalya

CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu Başkanlığında Meclis Üyesi Adayları listesi belli oldu