CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, 28. Dönem Milletvekili Adaylığı başvurusunu geri çekti.
CHP'li Budak açıklamasında; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme doğrultusunda 28. Dönem Antalya Milletvekili Adaylığı başvurumu geri çekiyorum.
Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'nda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Desteklerini her zaman yanımda hissettiğim tüm Antalyalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Antalya'daki merkez ilçe kongreleri tamamlandı. Muratpaşa İlçe Kongresi, 28 Eylül 2025 Pazar günü Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
Cumhuriyet Halk Partisi 39. Olağan Konyaaltı İlçe Kongresi, 28 Eylül 2025 Pazar günü Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Örgütü, 28 EYLÜL 2025 PAZAR GÜNÜ 39. Olağan Kepez İlçe Kongresi'nde sandık başına gitti. Tek aday olarak değil, iki listeyle gerçekleşen seçimde
CHP Antalya İl Başkanlığı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin en başarılı ili olarak çıktık. Seçimlerden sonra gerek belediye başkanlarımızla gerekse ilçe örgütlerimizle uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.
CHP Antalya Gençlik Kolları 17. Olağan İl Kongresi sonucunda Onur Kayar Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, Korkuteli Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Giliğ ile birlikte Bayat Mahallesi’nde elma ve armut hasadı yapan üreticileri ziyaret etti.