Demre

Demre Devlet Hastanesi'de 20 Yıllık Özlem Sona Erdi

Demre Devlet Hastanesine 20 yıllık aradan sonra kadrolu göz hastalıkları uzmanı atandı. Daha önce görevlendirme doktorların görev yaptığı hastaneye kadrolu olarak atanan Op. Dr. Utku Parlak, göreve başladı.

Demre Devlet Hastanesi'de 20 Yıllık  Özlem Sona Erdi

DEMRE DEVLET HASTANESİNDE 20 YILLIK ÖZLEM SONA ERDİ
Demre Devlet Hastanesine 20 yıllık aradan sonra kadrolu göz hastalıkları uzmanı atandı.
Daha önce görevlendirme doktorların görev yaptığı hastaneye kadrolu olarak atanan Op. Dr. Utku Parlak, göreve başladı. Demre Devlet Hastanesine atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Utku Parlak’ın göreve başlamasıyla birlikte 20 yıl aradan sonra poliklinik hizmetleri haftanın 5 günü tam zamanlı olarak hizmet vermeye başladı.
1987 Samsun doğumlu olan Parlak; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun oldu. 2021 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamlayarak uzmanlığını aldı. Bir önceki görev yeri olan Silopi Devlet Hastanesinden ayrıldıktan sonra Açıktan atama ile Demre Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.
Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Serkan Kurt. “Hastanemizde uzun yıllar aradan sonra Ortopedi Uzmanının atamasından sonra Göz Uzmanının da atanmasının ilçemiz adına önemli bir sağlık gelişiminin olduğunu buna büyük katkı sağladığını ve ilçemizden hastaların diğer ilçelere ve İl merkezine tedavi için gitmelerinin önemli ölçüde azaldığını ve azalacağını belirterek ve yakın zamanda ataması yapılan Radyoloji ve psikiyatri uzman hekimlerinin göreve başlayacağını” belirtti.
Alo 182 ve mobil MHRS uygulamalarından Randevunuzu oluşturabilirsiniz Sağlıklı Günler Dileriz.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr.Evren Ekingen Elmalı’da
Elmalı

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr.Evren Ekingen Elmalı’da

Antalya il Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren EKİNGEN, Elmalı Devlet Hastanesi'ni  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Dr. Sıdıka Birgül Tezcan, Korkuteli İlçe sağlık müdürü olarak atandı.
Korkuteli

Dr. Sıdıka Birgül Tezcan, Korkuteli İlçe sağlık müdürü olarak atandı.

Korkuteli İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Korkuteli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican’ın Antalya’ya atanmasıyla haberin devamı için

Sehir Hastanesi Antalya’ya Hayırlı olsun
Kepez

Sehir Hastanesi Antalya’ya Hayırlı olsun

Türkiye’nin 24’üncü Şehir Hastanesi olan Antalya Şehir Hastanesinin resmi açılışı 2 Mart 2024 cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. 

Sağlık Tırı Kepez’in mahallelerinde
Kepez

Sağlık Tırı Kepez’in mahallelerinde

Kepez Belediyesi’nin Mobil Sağlık Merkezi, mahalle mahalle gezerek kanser tarama ve göz tarama hizmeti veriyor. Devamı haberimizde...

Akseki ilk kamu hastanesi konumuna yükseldi
Antalya

Akseki ilk kamu hastanesi konumuna yükseldi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akseki Devlet Hastanesi HIMSS akreditasyonu (dijital hastane) almaya hak kazandı. Hastane Antalya’da akredite olan ilk kamu hastanesi ve 4. kamu sağlık tesisi konumuna yükseldi.

Kendi silahıyla yaralandı, görenler ne olduğunu anlamadı
Manavgat

Kendi silahıyla yaralandı, görenler ne olduğunu anlamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde cep telefonuyla konuşarak kaldırımda yürüyen şahıs, belindeki silahın ateş alması sonucunda baldırından yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan şahsın yardımına vatandaşlar koşarken, şahıs olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.