Kepez

Depremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfili

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kırmızı karanfillerle kutladı.

Depremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfili

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kırmızı karanfillerle kutladı.

Kepez Belediyesi'nin Antalya misafir edilen depremzedelere yönelik psikososyal destek hizmeti gezici atölye çalışmalarıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 4 bin kişinin konakladığı Muratpaşa Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan kadın misafirler için de atölye çalışması düzenledi. Kadınlar seramik saksılarda teraryum çalışması yaparken, çocuklarda Bilim Merkezi'nin atölye çalışmalarına katıldı. Muratpaşa Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda düzenlenen etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kırmızı celbera ve karanfillerle kutladı. Başkan Tütüncü de, kadınlarla beraber seramik saksılara çiçek dikti. Depremin kötü izlerinin birlik ve beraberlik içinde silineceğini belirten Başkan Tütüncü, "Kepez Belediyesi olarak meclis üyelerimizle bürokrat arkadaşlarımızla bütün ekibimizle, bütün çalışanlarımızla depremin ilk anından itibaren yapılması gereken ne varsa, üzerimize düşen ne varsa bunları eksiksiz yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Arama kurtarma çalışmalarından, enkaz kaldırma çalışmalarına kadar uzanan bir alanda farklı hizmetler verdik. Aş evlerimiz hemşehrilerimize, depremzede vatandaşlarımıza çok önemli katkılar sağladılar. Bir de bunların yanında sosyal yardımlar ayrı psikososyal destekler var. Antalya'da misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın tekrar sosyal hayata adapte olmaları ve o depremin izlerini silme adına bir takım faaliyetlerde ve aktivitelerde bulunmaları noktasında önemli çalışmalar yaptık. Önceliğimiz kadınlar ve çocuklarımızdı. Gezici Çocuk Atölyelerimiz depremzede çocuklarımızı misafir ettiğimiz tesislerde faaliyetler gerçekleştirdi. Bu çalışmalar çok kıymetli ve çok önemliydi." dedi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, "Dünya Kadınlar Günü'nü, Akdeniz Kredi Yurtlar Kurumu'nda misafir ettiğimiz depremzede ablalarımızla, kardeşlerimizle birlikte geçirelim istedik. Atölye çalışmalarıyla bir nebze olsun yaşadıkları o kasvetli havayı dağıtmaya çalışıyoruz. Çok daha güzel günlere ilerleme umudumuz heyecanımız artıyor. Emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu çalışmayı belediyemizin Kültür Müdürlüğü organize etti. Müzelerimizde atölye çalışmaları yapan kardeşlerimiz burada görev aldılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu aktivitelerimizi daha artırarak devam edeceğiz.. El ele gönül gönüle verdiğimiz farklı bir sevgi ortamını bu gibi aktivitelerle var etmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki; bizim buna çok ihtiyacımız var. Meclis üyelerimizle, bürokrat arkadaşlarımızla, ekibimizle birlikte bu sürece hep beraber katkı vereceğiz. Psikososyal destekler çok önemli. Herkesin depremin o kasvetli ortamından sıyrılıp çıkması gerekiyor. Bizlerinde bu anlamda üzerine düşen çok önemli çalışmalar var. Buradayız, dünde buradaydık, bugünde buradayız, yarında burada olacağız. Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmanın gayreti içindeyiz." diye konuştu.

Depremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfiliDepremzede kadınlara Tütüncü'den 8 Mart karanfili

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır
Kepez

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır

Kepez Belediyesinin Varsak bölgesine kazandırdığı güreş sahasının çimleri yeşerdi. Devamı haberimizde...

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane
Kepez

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Akdeniz bölgesinin en büyüğü olan Antalya Kütüphanesi’ni şehirle ve öğrencilerle buluşturan Kepez Belediyesi, Cumhuriyetin ikinci asrında ise Necmettin Erbakan Kütüphanesi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor. Devamı haberimizde...

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kepez

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi’ne ait Osmanlı Parkı içinde bulunan Osmanlı Kıraathanesinin işletmesi işbirliği protokolü ile 5 yıllığına Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne devredildi. Devamı haberimizde....

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”
Antalya

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”

Üniversite öğrencileriyle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yol yapmak, kaldırım yapmak bütün belediyecilerin bildiği bir iştir. Devamı haberimizde...

Antalya 'da Görkemli  Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.
Antalya

Antalya 'da Görkemli Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi.