Döşemealtı

Döşemealtı’nda geleceğin sporcuları yetişiyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilçe gençlerini sporla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Futbol, Halter, Bisiklet, Voleybol, Güreş başta olmak üzere birçok amatör spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Döşemealtı kulübü, Kış futbol okuluyla da adından söz ettiriyor.

Döşemealtı’nda geleceğin sporcuları yetişiyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilçe gençlerini sporla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Futbol, Halter, Bisiklet, Voleybol, Güreş başta olmak üzere birçok amatör spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Döşemealtı kulübü, Kış futbol okuluyla da adından söz ettiriyor.


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in ilçe gençlerini kötü alışkanlıklardan korumak, sporla gelişen, büyüyen sağlıklı bireyler olmaları için aktif hale getirdiği Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kış futbol okulunda 5-14 yaş arası tam 150 genç futbol öğreniyor.

Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler olarak 4 kategoride eğitim alan gençlere önce spor yapmanın önemi, sporun hayatımız boyunca bizlere katacağı değerler başta olmak üzere ahlaklı sporcu yetiştirilmek için önce uzmanlar tarafından gençler mental olarak hazırlanıyor. Bu eğitim ardından haftada iki gün antrenman yapan geleceğin futbolcuları burada futbol teknikleri öğreniyor. Yine çocuklara futbol oyununun uygulamaları, takım çalışmaları ve maç deneyimleri kazandırılıyor.
Kırkgöz Döşemeatı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, “Yaz-kış devam eden okulumuza ilgi oldukça fazla. Döşemealtı’nda bulunan 32 mahallemizden çocuklarımız futbolcu olmak spor ahlakıyla yetişmek için bizlerle bir araya geliyor. Belediyemizin imkanlarıyla çocuklarımızı tesislerimize getirip burada eğitimlerini veriyoruz. Başta Belediye başkanımız ve Kulüp Başkanımız Turgay Genç olmak üzere tüm teknik ekibimize, yöneticilerimize ve gençlerimizi bizlere emanet eden ailelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Tanyolaç sözlerini şöyle sürdürdü, “Çocuk yaştan itibaren spor yapan, ama hangi branş olursa olsun bir sporla büyüyen çocuklarımız başta özgüvenli, sağlıklı, bilinçli, saygılı ve başarılı insan oluyor. Bizim en büyük gayemiz ilçemizin gençlerini kötü alışkanlıklardan koruyup onları spor yapan başarıyla kendisini ve ilçesini temsil eden bireyler olarak gelişmelerini sağlamak. Futbol okullarımızda başarı elde eden çocuklarımızı kategorilerinde lisanslı oyuncu yapıyoruz. Bu misyonla bizlere ışık olan Belediye Başkanımız Turgay Genç her türlü desteği bizlere sunuyor. Bu da elbette mutlak başarıyı getiriyor

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sporcularının aldığı başarılardan oldukça mutlu olduğunu söyleyerek, “İlçemiz hızla gelişmekte ve ihtiyaçlarda o denli büyümekte. Bizim birinci önceliğimiz insan ve tabi ki geleceğimiz olan gençlerimiz. Onların sağlıklı, başarılı ve mutlu olmaları bizim için en büyük ödül, Bu amaçla spor kulübümüzde hemen her branşta spor dalına ev sahipliği yapıyoruz. Özellikle ailelerimiz ve çocuklarımız spor okullarımızdan çok memnun. Onların mutluluğu ise bizim yeni yatırımlar yapmamızın önünü açıyor. Bu çerçevede spor kulübümüzde sahamızın ve tesislerimizin yenilenmesini sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalyaspor’da Osman Özköylü Dönemi Başladı
Antalya

Antalyaspor’da Osman Özköylü Dönemi Başladı

Antalyaspor, teknik direktörlük görevi için Osman Özköylü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Özköylü, kırmızı-beyazlı takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

CANLI İZLE |2026 Antalya 674. Elmalı Güreşleri’nde Çeyrek Final Başladı! İşte Yarı Final İçin Güreşecek 8 Başpehlivan eşleşti
Elmalı

CANLI İZLE |2026 Antalya 674. Elmalı Güreşleri’nde Çeyrek Final Başladı! İşte Yarı Final İçin Güreşecek 8 Başpehlivan eşleşti

Antalya’da 674. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde çeyrek final heyecanı başladı. 6 Eylül 2026 Pazar günü Mustafa Taş, Osman Kan, Onur Susuz, Bekir Eryücel, Mehmet Yeşil Yeşil, Yıldıray Pala, Hasan Güzeller ve Orhan Okulu yarı final bileti için er meydanına çıkıyor. Elmalı’daki büyük heyecan TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanıyor.

Alanyaspor 1-0 Beşiktaş: Siyah-Beyazlılar Deplasmanda Yıkıldı
Antalya

Alanyaspor 1-0 Beşiktaş: Siyah-Beyazlılar Deplasmanda Yıkıldı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Oba Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip, Lima'nın 73. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

 Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ender Örenç "Net bir galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti"
Antalya

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ender Örenç "Net bir galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ender Örenç:"Seyircimizin önünde 3. maçımızda 7. puanımızı alarak ligdeki serimizi sürdürüyoruz"

 Antalyaspor eski Başkanı Aziz Çetin serbest bırakıldı
Antalya

Antalyaspor eski Başkanı Aziz Çetin serbest bırakıldı

son dakika Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hafriyat işlerine yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalyaspor Derneği ve kulübün eski başkanı Aziz Çetin, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Korkuteli Belediyespor Finike Deplasmanından  puanla döndü
Korkuteli

Korkuteli Belediyespor Finike Deplasmanından puanla döndü

Korkuteli Belediyespor, Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Finike deplasmanında 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılan Korkuteli Belediyespor, liderlik yolunda önemli bir avantajı kaçırdı.