Muratpaşa

Dr.Can Doğan'ın Mutlu Günü

Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı düğün salonunda dünya evine girdi.

Dr.Can Doğan'ın Mutlu Günü

Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı Nikah salonunda gerçekleştirilen nikahla dünya evine girdi.

Antalya'nın tanınmış simalarının da katıldığı nikahta şıklık yarışı vardı.  Doğan ve Akat ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 07 Haber olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz

CAN DOĞAN KİMDİR?

 1983 yılında Antalya'da dünyaya gelen Dr. Can DOĞAN, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra mecburi hizmetini Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapmış ve ardından İstanbul'da özel bir hastanede çocuk hastalıkları servisinde görev almıştır. 2011 yılında memleketi Antalya'ya dönerek çalıştığı sağlık kurumunda Acil Servis Sorumlu Hekimi olarak mesleğine devam etmektedir. Aynı zamanda Hava Ambulans hekimliği yapan Dr. Doğan, TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği'nin Akdeniz Bölge Amiri, Muay Thai Federasyonu Sağlık Kurul Başkan Yardımcısı ve DGN Ambulans ve Özel Sağlık Hizmetleri'nin kurucusudur.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.
Antalya

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.

AK Parti’den İki dönem Antalya milletvekilliği yapan Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu. Kılıç Buğra Kanat ile hayatlarını birleştirmek için adım atan Çelik’i mutlu gününde AK Parti Antalya teşkilatı yalnız bırakmadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi
Konyaaltı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi

Sultan Akkaş ile Hayatını Birleştiren Turan Balaban 'ın Nikahını Başkan Muhittin Böcek Kıydı .

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda  Doping
Antalya

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda Doping

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

AGC'nin mutlu günü Mediha Düden'in oğlu evlendi
Antalya

AGC'nin mutlu günü Mediha Düden'in oğlu evlendi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Temmuz ayında nişanlandığı Aysu Sağlam ile dünya evine girdi. Düğüne Antalya protokolü, basın camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Mutlu günleri faciaya döndü: 2 ölü 1 yaralı
Antalya

Mutlu günleri faciaya döndü: 2 ölü 1 yaralı

Antalya’da düğün dönüşü meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Murat Temirtaş (22) ile kuzeni Seyfettin Temirtaş (18) hayatlarını kaybetti, otomobilin arkasında oturan Hilmi Partal (18) ağır yaralandı. Diğer taraftan kazadan önce Murat Temirtaş’ın annesi ile telefonda konuştuğu “10 dakika içinde evdeyiz” dediği öğrenildi.