Antalya'da falezlerde tansiyonu düşen bir adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı adam hastaneye kaldırıldı. Kurtarma operasyonları sırasında başka bir gencin falezlerin uçurum kısmında oturması dikkat çekti.
Antalya'da falezlerde tansiyonu düşen 58 yaşındaki adam, 15 metrelik yükseklikten şans eseri önce ağaçlık alana ardından toprak zemine düştü. İtfaiye ekiplerin tarafından nefes kesen bir operasyonla bulunduğu yerden kurtarılan yaralı adam tedavi için hastaneye kaldırıldı. Bölgeye çok yakın bir noktada bir gencin ise kurtarma operasyonları devam ederken falezlerin uçurum kısımda oturması 'pes' dedirtti.
Olay, Muratpaşa ilçesi Atatürk Kültür Parkı içerisindeki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falezlerden bir kişinin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yaklaşık 15 metre yükseklikten ağaçlık alana düşen Resul Gök'ü (58), kurtarmak için operasyon hazırlığına başladı. Halat yardımıyla aşağı inen itfaiye ekipleri, Gök'ü kemerle bağlayarak bulunduğu yerden çıkardı. Tüm kurtarma anlarını sahile inen asansör kısmından takip eden vatandaşlarla turistler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Yine kurtarma çalışmaları sırasında olayın meydana geldiği yerin hemen 50 metre uzağında bir gencin falezlerin uçurum kısmında oturduğu gözlendi.
Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Resul Gök, polise verdiği ilk sözlü ifadesinde tansiyonun düştüğünü ve ardından kendisini yerde bulduğunu söylediği öğrenildi.
Resul Gök, tedavisi yapılmak üzere ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü
Antalya İli Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Kongresi 17 Eylül 2025 çarşamba günü yapıldı Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe kongresinde Onur Ozan Bardak ve Mutlu Kardıçlı yarıştı
Toplantıda Ak Parti Antalya il Başkanı Ali Çetin Korkuteli Elmalı yolunu tamamladık Elmalı Finike yolunun yapımı hızla devam ediyor hemen ardından Elmalı Gömbe yolunun yapımına başlanacağını çalışmalarımızın devam ettiğini söyledi.
Türkiye'nin en köklü yağlı güreş organizasyonlarından biri olan 673. Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri, 5-6-7 Eylül 2025 tarihlerinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Başpehlivan finalinde Feyzu8llah Aktürk ile Enes Doğan Kapıştılar
Antalya’nın Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'da tamamlanan yol çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu .yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmasına rağmen Elmalı şehir içinde de sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.
Antalya’nın en görkemli camilerinden biri olarak kabul edilen ve 1610 yılında Ketenci Ömer Paşa tarafından inşa ettirilen Elmalı’daki tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii’nin restorasyonu uzun bir aradan sonra 5 Eylül 2025 cuma tamamlandı.