Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, “Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı
Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Program kapsamında, meslek liselerinde yürütülen projeler, okulların üretim kapasiteleri ve sektörle kurulan iş birliklerine dair kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Mesleki eğitimin niteliğini artırmaya yönelik hedeflerin vurgulandığı etkinlikte, katılımcılara meslek liselerinin ekonomiye ve istihdama katkılarına dair örnekler sunuldu.
Etkinliğe Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu da katılarak Kaş ilçesinde yürütülen mesleki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Müdür Eroğlu, program sonrasında yaptığı değerlendirmede, meslek liselerinin sadece öğrencilere değil, aynı zamanda bölge ekonomisine de katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, bu tür projelerin mesleki eğitimin cazibesini artırmada önemli rol oynadığını ifade etti.
Antalya genelindeki mesleki eğitim kurumlarının gelişimine katkı sağlaması hedeflenen “Mesleğim Geleceğim Projesi”, öğrenci ve sektör iş birliklerinin güçlendirilmesini amaçlıyor.
Antalya Müftüsü değişti. Resmî Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Aydın Yığman Antalya İl Müftüsü olarak atandı. Aydın Yığman kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, nerelerde görev yapmıştır? İşte yeni müftü Aydın Yığman’ın biyografisi ve görev geçmişi…
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, yola aniden çıkan otomobile çarptı.
Antalya’da 1 Ağustos itibarıyla ekmeğe zam geliyor. Ancak Korkuteli’nde fırıncılar fiyatları sabit tutma kararı aldı.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun 2025 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile birlikte Antalya Korkuteli ilçesine ilk kez Cumhuriyet başsavcısı ataması yapıldı
Antalya Serik ilçesinde 3 midibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde gerçekleştirdiği yoğun denetim ve operasyonlar sonucunda, binlerce şahıs sorgulandı, aranan yüzlerce kişi yakalandı, 224 kişi tutuklandı.