Kemer

Kemer Kuzdere’de tapular verildi

Kuzdere Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, hak sahiplerine tapularını dağıttı.

Kemer Kuzdere’de tapular verildi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde düzenlenen toplantıyla hak sahiplerine tapularını dağıttı.

Kuzdere Kapalı Pazar yerinde düzenlenen toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın ve Gülsüm Bal, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Recep Yılmaz, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ümit Daban, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Topaloğlu, Kuzdere mahallesinde yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

Halk toplantısının ardından Kuzdere Mahallesi’nde turizm sınırları içerisinde kalan ve 18 uygulamasının tamamlandığı alanların tapuları hak sahiplerine verildi. Hak sahibi vatandaşlara tapularını Belediye Başkanı Topaloğlu ve başkan yardımcıları verdi.
Mahallede geri kalan yerlerdeki imar planlarındaki çalışmaların da hızla devam ettiği belirtildi.

Başkan Topaloğlu, tapu dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamasında, Kuzdere halkına tapularını teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Halk toplantısında vatandaşların sorunlarını da dinlediklerini ifade eden Topaloğlu, “İmara açılacak olan yeni yerleri konuştuk. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Güzel bir toplantı oldu. Kuzdere mahallesine alt ve üst yapı çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Kuzdere mahallemiz en iyi hizmeti almaya devam edecek. Vatandaşlarımız tapularına kavuştu. Kuzdereli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde Kuzdereli vatandaşlarımıza başka müjdelerimiz de olacak.” diye konuştu.

Kemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildiKemer Kuzdere’de tapular verildi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı
Kemer

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı

Antalya ili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projesi” kapsamında Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı.

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi  sürpriz ise Zeybek oyunu
Kemer

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi sürpriz ise Zeybek oyunu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi.

Antalya Kemer Üç gün sürecek Cumhuriyet Bayramı’na hazırlanıyor
Aksu

Antalya Kemer Üç gün sürecek Cumhuriyet Bayramı’na hazırlanıyor

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılında Kemer’de yapılacak olan kutlama programı ile ilgili toplantı yapıldı.

Antalya Kemer’de çıkan orman yangını korkuttu
Kemer

Antalya Kemer’de çıkan orman yangını korkuttu

Antalya Kemer Arslanbucak Mahallesi’nde otogar arkasında yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Piknikçilerin ilk tercihi Antalya Kemer Kındılçeşme
Kemer

Piknikçilerin ilk tercihi Antalya Kemer Kındılçeşme

yapılan son yeniliklerle büyük beğeni toplayan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı, özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor.

Antalya Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine Burs verilecek işte başvuru tarihi
Kemer

Antalya Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine Burs verilecek işte başvuru tarihi

Kemer’de eğitim alan tüm öğrencilerin ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi’ne emanet olduğunu her platformda dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, üniversiteli öğrencilere verilen burs desteğini sürdürdüklerini söyledi.