Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye Hedefi

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Avrupa’daki yerel yönetimlerle iş birliğini geliştirmek için Polonya temaslarına hazırlanıyor. Çalışmalar kapsamında Kocaaliler’e Polonya’dan kardeş belediye kazandırılması; eğitim, kültür, su yönetimi, ekonomi ve yerel kalkınma alanlarında iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye Hedefi

Kocaaliler’den Avrupa’ya Yeni Açılım! Başkan İlyas Delen Polonya Temaslarına Hazırlanıyor

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldenin uluslararası iş birliklerini geliştirmek amacıyla Avrupa açılımını sürdürüyor. UEMP Avrupa Belediye Başkanları Konseyi Kurucu Üyesi olan Başkan Delen’in, Polonya’da gerçekleştireceği temaslarla Kocaaliler’e Avrupa’dan kardeş belediye kazandırılması hedefleniyor.

Kocaaliler Belediyesi, yerel yönetimler arasında uluslararası iş birliğini güçlendirmek ve Avrupa’daki başarılı belediyecilik uygulamalarından yararlanmak amacıyla yeni çalışmalara hazırlanıyor.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, UEMP Avrupa Belediye Başkanları Konseyi Kurucu Üyesi olarak Avrupa’daki belediyelerle ilişkilerin geliştirilmesine yönelik temaslarını sürdürüyor.

Kocaaliler’e Polonya’dan kardeş belediye hedefi

ATİK Genel Başkanı ve UEMP İcra Kurulu Başkanı Aziz Şahin’in koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Kocaaliler ile Polonya’daki bir belediye arasında kardeş belediye ilişkisi kurulması hedefleniyor.

Planlanan iş birliğiyle iki yerel yönetim arasında karşılıklı tecrübe paylaşımının artırılması ve ortak çalışmaların hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

Başkan Delen Polonya’da temaslarda bulunacak

Başkan İlyas Delen’in önümüzdeki süreçte Avrupa Belediye Başkanları Konseyi toplantılarına katılmak ve yerel yönetim temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirmek üzere Polonya’da temaslarda bulunması planlanıyor.

Görüşmelerde Kocaaliler’in sahip olduğu potansiyelin ve belediyecilik çalışmalarının Avrupa’daki yerel yönetim temsilcilerine aktarılması bekleniyor.

Eğitimden su yönetimine birçok konu masada

Polonya’da gerçekleştirilmesi planlanan görüşmelerde eğitim, kültür, su yönetimi, ekonomik iş birliği ve yerel kalkınma başlıklarının ön plana çıkması öngörülüyor.

Başkan Delen’in çalışmalarıyla Kocaaliler’de edinilen yerel yönetim tecrübesinin uluslararası platformlara taşınmasının yanı sıra Avrupa’daki başarılı belediyecilik uygulamalarının incelenerek beldeye kazandırılması amaçlanıyor.

Kardeş belediye sürecinin ilerlemesi halinde Kocaaliler’in uluslararası yerel yönetim ağındaki konumunun güçlendirilmesi ve Polonya ile uzun vadeli iş birliklerinin önünün açılması hedefleniyor.

 

 

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye HedefiKocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye HedefiKocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye HedefiKocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen’den Avrupa Açılımı Polonya ile Kardeş Belediye Hedefi

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Saniye Caran’a Polonya Senatöründen Teşekkür Belgesi! Korkuteli-Jarocin İş Birliği Gündemde
Korkuteli

Başkan Saniye Caran’a Polonya Senatöründen Teşekkür Belgesi! Korkuteli-Jarocin İş Birliği Gündemde

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye–Polonya buluşmasında Polonya Senatörü Wojciech Ziemniak ile bir araya geldi. Programda Korkuteli ile Polonya’nın Jarocin Belediyesi arasındaki kardeş belediye ilişkilerinin daha aktif hale getirilmesi görüşülürken, Başkan Caran’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Korkuteli Belediyespor ile Bucak Oğuzhanspor Aynı Grupta! İşte 12. Grup Spot
Antalya

Korkuteli Belediyespor ile Bucak Oğuzhanspor Aynı Grupta! İşte 12. Grup Spot

Korkuteli Belediyespor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un 2026-2027 sezonundaki grubu belli oldu. İki takım, Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde 13 ekibin bulunduğu 12. Grup’ta mücadele edecek. Lig 17-18 Ekim’de başlayacak.

Antalya Köksal Selçuk ATSB’de Güven Tazeledi: “Şimdi Hizmet Zamanı”
Antalya

Antalya Köksal Selçuk ATSB’de Güven Tazeledi: “Şimdi Hizmet Zamanı”

Antalya Ticaret ve Sanayiciler Birliği’nin (ATSB) 30 Ağustos’ta gerçekleştirilen genel kurulunda Köksal Selçuk yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Selçuk, yeni dönemde Antalya iş dünyasına yönelik projelere ağırlık vereceklerini belirterek, “Kongre geride kaldı, şimdi hizmet, üretim ve çalışma zamanı” dedi.

2026 yılı Antalya Korkuteli’de Başpehlivan Ali İhsan Batmaz Oldu! Güreş Ağası Sabri Gülel
Antalya

2026 yılı Antalya Korkuteli’de Başpehlivan Ali İhsan Batmaz Oldu! Güreş Ağası Sabri Gülel

Antalya Korkuteli’nde düzenlenen 35. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde finalde Mustafa Taş’ı mağlup eden Ali İhsan Batmaz başpehlivan oldu. Ağalık ihalesinde 9 milyon 777 bin TL taahhütte bulunan Sabri Gülel ise ikinci kez Korkuteli’nin güreş ağalığını üstlendi.

Canlı İzle ! Korkuteli’nde Dev Güreş Heyecanı! 54 Başpehlivan Er Meydanına Çıkıyor Başpehlivan Kim Olur
Antalya

Canlı İzle ! Korkuteli’nde Dev Güreş Heyecanı! 54 Başpehlivan Er Meydanına Çıkıyor Başpehlivan Kim Olur

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 30 Ağustos 2026 Pazar günü düzenlenecek 35. Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri’nde 54 başpehlivanın kol bağlaması bekleniyor. Büyük heyecana sahne olacak güreşler Kanal V, Tek Rumeli ve Akdenizin Başpehlivanları tarafından canlı yayınlanacak.

Korkuteli Protokolünden Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret: Çiğ Köfte ve Dondurma İkramı!
Antalya

Korkuteli Protokolünden Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret: Çiğ Köfte ve Dondurma İkramı!

Korkuteli Kaymakamı Onur Yılmazer ve Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Şekerci Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileriyle buluştu. Aşağıpazar Mahalle Muhtarlığı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklarla keyifli anlar yaşayan protokol, öğrencilere dondurma ikram edip çeşitli hediyeler dağıttı.